16/17 H:24 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 11 Mart

Evet dogrudur, ama elestirmemem tamamen körü körüne begendigim icin degil. Selcuka neredeyse 3 sene laf edilmedi, Sneijder ise gece sezon komple takimin kötü oldugu sezon kötüydü takim ile birlikte, yani tek öne cikan kisi degildi bu yüzden onu yerden yere vurmak mantikli gelmedi bana.

Baskalari yillardir kötü iken, onun takima ayak uydurup kötü olmasi anlasilabilir bir durum. Bu sezon iyi degildi buna ben de katiliyorum ama bu adamin kalitesini hepimiz biliyoruz sonucta. Düzelmezse de gitmesi lazim bu kadar kolay, ama Sneijderi asip kesece halim de yok acikcasi. Bugün pek eksikligi hissedilmiyor gibi ama ileride cogalamiyoruz, Tolga falan sikisip kaliyor yaninda 2 adam oldu mu nereye pas atacagini falan sasiriyor hemen.

Peki Selçuk'a da kalitesini biliyoruz savunması yapılamaz mı aynı şekilde?

2014-2015'te de Muslera ve Yasin dışında herkes kötüydü neredeyse.Ama Sneijder çıktı takımı sırtlayacak bir performans gösterdi ve herkes alkışladı.Takım o zaman da kötüydü.Takım kötüydü o yüzden kötü eleştirisi burada anlamını yitirmiyor mu?

Carole defol git ulan!!!

Chedjou nun pasları çok berbat

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Brumanin olgunlasmisini 8,5 milyon euro ucuza alan dursun reise bir tesekkuru cok gormeyelim

ikinci yari cok rezil simdiye kadar

Sabriyi kovup Ahmet oguzu alak yedek olarak .

Carole cöpü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle oynarsak kesin gol yeriz ikinci yarı.

Bizimkiler yine yavaş yavaş uyukuya geçiyor.

Serdar gibi mallara top kaptırıyor Carole beyinsizi bununla Avrupa maçı düşünemiyorum.

chedjou ve carole a top gelince nabız yükseliyor bende. adamlar saatli bomba bi basit oynamayı öğrenemediler

Peki Selçuk'a da kalitesini biliyoruz savunması yapılamaz mı aynı şekilde?

2014-2015'te de Muslera ve Yasin dışında herkes kötüydü neredeyse.Ama Sneijder çıktı takımı sırtlayacak bir performans gösterdi ve herkes alkışladı.Takım o zaman da kötüydü.Takım kötüydü o yüzden kötü eleştirisi burada anlamını yitirmiyor mu?
Selçuk resmen bitik ya adam kafada bitirmiş herşeyi aynı Balta gibi.

Geri
Üst Alt