16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Igor herkezi ters köse yatiracak ve bu maca cift forvetle cikacak

Bu Medjani'den yine kafa golü yemezsek iyi.

Trabzon'da tek eksik Durica.
Maçın Trabzon'da 40 bin seyirci önünde oynanacak olması bizim için bir avantaj. Gol yemediğimiz her dakika strese girecekler.
Açıkçası başka da bir avantajımız yok. Trabzon ikinci yarıda Beşiktaş'tan bile daha iyi oynuyor. Dikine pas yapıyorlar. Takımın pas istasyonları Olcay, Yusuf Yazıcı, Onazi ve Okay.
Castillo'dan biraz çekiniyorum. Savunma kurgumuz çok belirsiz karşısında kim oynayacak bilmiyorum ama 3'lü defansta ona boş alan verirsek 5 dakikada fişimizi çekebilir.
Duran toplarda da sadece Okay ve Medjani'yi tutalım yeter. Bu maçtan alınacak 1 puan da iyidir ancak geçen sezon yaptığımız gibi son anlarda bulacağımız bir golle 1-0 alıp geliriz inşallah.

İlk yarı da ki beşiktaş maçı gibi herkes yenileceğimiz söylüyor ama ben tam tersi kazanacağımızı düşünüyorum o atmosferi hiç bir zaman kaldıramadılar yine aynısı olur.

Bu maçı kazanırız.

Bjk antalyada yenilir

Yeniden hesap yapmaya başlarız.

Tahminim bu yönde.

trabzon uzun maçtır yenilmiyo bu bizim için bi dezavantaj eğer akıllı oynarsak kazanırız. kayserinin beşiktaşa yaptığı gibi hücumla durdurmalıyız yoksa savunmaya çekilirsek kötü

Eren yine yokmus

Trabzon icin iyi oynuyorlar yaziliyor olabilir takip etmiyorum ama edebildigim kadari ile henüz bize karsi, besiktasa, kibirbahceye ve basaksehire karsi oynamadilar

Rez alın ...

Bu maçı yeneriz

Bjk antalya ile berabere kalır ...

6 puan fark ile yeniden hesaplar yapmaya başlarız ...

Trabozn öyle çok müthiş filan oynamıyor

Sadece klasik Ersun Yanal taktiği seri hücumlarda iyiler

Yoksa öyle inanılmaz oynadıkları maç varsada izlemedim ben ...

Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını kazanırsak yeniden oturup konuşalım.

Galatasaray her hafta bir önceki haftadan daha iyi oynuyor. Çalışmalar antrenmanlar bir günde meyvesini vermez. Süreç içerisinde meyvesini toplayabiliriz. Beşiktaş maçını aptal bir golle kaybettiğimizi unutmayın. Disiplinli bir çalışma ve her maçı kupa finali tadında oynarsak şampiyon olabiliriz.

İçinde bulunduğumuz olumsuz tutumun sebebi eylül ayından bugüne kadar tecrübe ettiklerimizdir. Yoksa şampiyon olmamak için bir sebep yok!

Son düzenleme:
iste alti puan yine üc mac demek cünkü ikili averaj adamlarda

Hani şampiyon olabiliriz şöyle böyle demiyoruz reis kesin olarak ama inanın bu 10 hafta bizim istediğimiz gibi geçecek buna inanıyorum hani en azından 2. olarak bitiricez bu ligi ...

Trabzon denen kulüp baskılı maçları hiç bir zaman kaldıramamıştır.

Özellikle full doldursunlar stadı

Vodafone'da olduğu gibi ellerine verip gelelim.

Geri
Üst Alt