16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Şu boldladığım kısım neden çok önemli Kayseri ve Beşiktaş maçlarında işlemedi renktaş,daha doğrusu bu sezon genelinde 1 tane kritik maç kazanamadık.Bundan sonrası için hiç iyi bir referans değil bu.

Hani reis bu sezon pek işe yaramadı doğrudur

Ama Muslera Sneijder Bruma filan tam olarak form tutar isterse yavaş yavaş yaklaşabiliriz reis zirveye doğru

3-4-2-1 düzeni devam eder. de jong yetişse bile maça tolga ve selçukla başlamak lazım.

8. Hafta:Galatasaray 0-1 Trabzonspor-Hakem Fırat Aydınus Podolski'nin düşürüldüğü pozisyonda devam kararı veriyor ama pozisyon penaltı.Olası 1 puanımız güme gidiyor.
13. Hafta:Kasımpaşa 1-2 Galatasaray-Hakem Mete Kalkavan yanlış bir penaltı kararı veriyor ama Muslera kurtarıyor.Gol olsa 2 puanımız haybeye gidebilir.
18. Hafta:Karabükspor 2-1 Galatasaray-Hakem Cüneyt Çakır Yasin'in temiz golünü pozisyonu görmediği için tereddütte kalıyor,bunun için de Karabük'e olmayan bir penaltı hediye ediyor.Maçı da devamında 2-1 kaybediyoruz.Bence o penaltı olmasa o kadar dağılmazdı takım.3 puanımız güme gidiyor.
20. Hafta:Galatasaray 1-2 Kayserispor-Hakem Hüseyin Göçek son dakikada Podolski'nin golünü faul olarak iptal ediyor ama gol temiz.1 puanımız güme gidiyor.
21. Hafta:Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray-Hakem Halis Özkahya Galatasaray'ın golünü ofsayt gerekçesiyle iptal ediyor ama ofsayt yok.2 puanımız daha güme gidiyor.
22. Hafta:Galatasaray 0-1 Beşiktaş-Hakem Bülent Yıldırım Yasin'in yerde kaldığı pozisyonda önce penaltıyı veriyor daha sonra iptal ediyor.Olası 3 puanımız güme gidiyor.

Bjk'ye yapılan kıyakları saymıyorum bile de,9 puanımız resmen gasp edilmiş alenen.O 9 puanın yarısı verilse çok farklı şeyleri konuşuyor olurduk şimdi.

Hakemlerin renkleri cok belli.

Bu maci illaki kazanmamiz gerekir, imkansiz gibi görünsede, BJK´i alasaga edip, sampiyon olma duygusu, tadindan yenmeyecek bir lezzet olacaktir.

Bu BJK kadar, Bu Senor kadar, bu Fiko kadar antipatik ikinci bir camia tanimadim. Ne demisti Atalarimiz. Allah düsmanin bile, dürüst, namuslu ve serefli olanini nasip etsin...

AZİZ YILDIRIM FUTBOL AŞKI - YouTube

Kiymetini bilemedik, kiymetini bilemedik.

Bu maci illaki kazanmamiz gerekir, imkansiz gibi görünsede, BJK´i alasaga edip, sampiyon olma duygusu, tadindan yenmeyecek bir lezzet olacaktir.

Bu BJK kadar, Bu Senor kadar, bu Fiko kadar antipatik ikinci bir camia tanimadim. Ne demisti Atalarimiz. Allah düsmanin bile, dürüst, namuslu ve serefli olanini nasip etsin...

AZİZ YILDIRIM FUTBOL AŞKI - YouTube

Kiymetini bilemedik, kiymetini bilemedik.

İroni yapıyorsun galiba ama olmamış Alamancı gardaşım...

Başkanlık koltuğunda kalma ısrarı ile FB ye zarar, dolayısıyla bize fayda sağlıyor olması ayrı konu. Ülke sporunda onulmaz yaralar açmış böyle iflah olmaz şizofren biri için, ironi dahi olsa böyle övücü sözler edilmesi içime sinmez doğrusu...

Gerçi senin ruh hastalarına karşı ayrı bir zaafının olmasını da muhtemel görüyorum. Türk futbol endüstrisinin bir diğer psikopatı, meslektaşım, sevimsiz soyadaşını avatar resmi olarak kullanmaktaki ısrarın bir tesadüften ibaret olmayabilir. Ne dersin?!:confused::asd22:...

Puan almamız mucize olur.

GM+5+Plus+d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

____________Muslera_____________
____Semih___Chedjou___Carole____
Linnes____Tolga___Selçuk____Garry
___Bruma___Podolski___Sneijder___
Eren-de Jong sakat,Yasin Garry kadar iyi oynamadı son maç Josue iyi oynuyor ama öndeki üçlü bu olmalı yedek olarak Josue iş görür,Ahmet Çalık fena değil ama çokta muhteşem değil ideal defans bu bence hem Carole sol bek orjini olduğu için daha mantıklı sol içte.

Başkanlık koltuğunda kalma ısrarı ile FB ye zarar, dolayısıyla bize fayda sağlıyor olması ayrı konu. Ülke sporunda onulmaz yaralar açmış böyle iflah olmaz şizofren biri için, ironi dahi olsa böyle övücü sözler edilmesi içime sinmez doğrusu...

Gerçi senin ruh hastalarına karşı ayrı bir zaafının olmasını da muhtemel görüyorum. Türk futbol endüstrisinin bir diğer psikopatı, meslektaşım, sevimsiz soyadaşını avatar resmi olarak kullanmaktaki ısrarın bir tesadüften ibaret olmayabilir. Ne dersin?!:confused::asd22:...

hxdks3yb.jpg

Bu avatar ile degistirirsem bir gün ne dersiniz ?

Kesinlikle katılıyorum özellikle ülke sporu konusunda.UEFA Kupası'na tesadüf deyişi bugünlerin temellerini attı bence.

Çok zor maç ama bruma ve garry haşat edecektir beklerini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk maç ts taraftarı TT arena'ya gelmişti, bu maç bizim taraftarımız oraya giremezse olay çıkar.

____________Muslera_____________
____Semih___Chedjou___Carole____
Linnes____Tolga___Selçuk____Garry
___Bruma___Podolski___Sneijder___
Eren-de Jong sakat,Yasin Garry kadar iyi oynamadı son maç Josue iyi oynuyor ama öndeki üçlü bu olmalı yedek olarak Josue iş görür,Ahmet Çalık fena değil ama çokta muhteşem değil ideal defans bu bence hem Carole sol bek orjini olduğu için daha mantıklı sol içte.

Yasin şu formuyla ve gayretiyle Muslera'dan sonra yazılacak ilk isim.

puan kaybı çok yüksek ihtimal bize karşı bileniyorlar ama şikeciler için sezonun en kolay maçı oluyor herzaman nedense

Umarım taraftar stadı doldurur. Erkenden golü atarsak o gerginlikle farka gideriz.

İlk maç herkes garanti yeneriz diyodu
Şimdi çoğu görüş yeniliriz diyo kesin bi sürpriz olucak yine
0-2 filan kazanırız

Açıkcası puan alabileceğimizi düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt