16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Merak ettim simdi neresi acaba ? :distracted:

darica-hayvanat-bahcesi-nerede.jpg

Bu defans ve orta sahada selcuk ile defansif oynayama kalkarsak gecmis olsun, tek care var oda ileride basip topun bizde kalmasini saglamak

Tudoru tutanmi var hepsini bir arada oynatsin.

Yasin,selçuk ve tolgayi oynatmak zorunda değil.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
aynen...

-----------------Muslera-------------------
--------Semih---Ahmet---Carole---------
-Bruma------Josue---Selcuk-----Garry--
-----------------Sneijder------------------
----------Sinan----------Poldi-------------

Reis artık bir kabul edelim Yasin öndeki üçlünde oynamak için yetersiz(beleş gollerini savunmayalım)
Orta dörtlünün sağına veya solunu kaldırabilecek kondisyonda değil maalesef

Nasıl Carole orda olmadıysa Yasin'de olmaz orda

Linnes-Josue-Tolga-Garry olabilse keşke

Tam tersini düsünüyorum kardesim, Yasin Öztekin at gibi kosuyor o dörtlünün saginda.

Podolski
Sneijder - Bruma
Garry - Selcuk - Tolga - Yasin
Carole - Ahmet - Semih
Muslera

Böyle cikariz maca. Ancak ben olsam, Sneijder´i yine sonradan oyuna alirdim. Rakip takim yorulduktan sonra, sahada cok daha rahat adim atabiliyor. Ancak böyle bir rolü uzun vadede kabul etmez.

Tam tersini düsünüyorum kardesim, Yasin Öztekin at gibi kosuyor o dörtlünün saginda.

Reis haklısın Yasin koşuyor ama vücut kaldıramıyor o koşu mesafesini
Zaten en büyük sıkıntısı çok top öldürmesi Yasin'in birde üstüne gücü bitince iyice top tepici oluyor
Tek başına koşmanın yetersiz olduğu bir mevkide oynuyor Yasin

ha şöyle bir şey var Carole Linnes Garry filan Yasin'den çok mu iyi oynar pek zannetmiyorum ama Garry-Linnes çabukluğuyla daha idare edebilir gibi

Podolski
Sneijder - Bruma
Garry - Selcuk - Tolga - Yasin
Carole - Ahmet - Semih
Muslera

Böyle cikariz maca. Ancak ben olsam, Sneijder´i yine sonradan oyuna alirdim. Rakip takim yorulduktan sonra, sahada cok daha rahat adim atabiliyor. Ancak böyle bir rolü uzun vadede kabul etmez.

Reis bu sistemde Selçuk Sneijder'e yer var mı sence ?

Hosue'siz kadrolar görüyorum maalesef.

Biz Hamsilere kaysak Antalyada Kargalara kaysa ne guzel olurdu be

Trabzonspor: 2.00
Beraberlik: 3.10
Galatasaray: 2.65

Trabzonspor, 6 yıl aradan sonra ilk kez bir Galatasaray karşılaşmasında favori gösterildi.

:crushed:

İSTİFA!!!

Tudor inş hücüm futbolu oynatır hertürlü gol atıyorlar defans korkuluk gibi
Hala umut ediyorum inş selçuk oynamaz 2 haftadır güzel oynayan josue oynatması daha mantıklı

Muharrem Usta: "41 bin 461 kişilik stadımız var ve Galatasaray maçı öncesi biletler tükenmek üzere. Sadece 750 bilet kaldı"

Geri
Üst Alt