16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Reis bu sistemde Selçuk Sneijder'e yer var mı sence ?

Bilmiyorum kardesim. Tudor ne yapacak, ona bakmak lazim. Ben mantigima pek uymuyor, umarim gelecek sezon Tudor istedigini gönderip, istedigini getirir. Sonuc olarak Tudor bilmeli neyi oynatmak istedigini ,ve kimlerin bunu yapabilecegini. Bu da onun en büyük sinavi olacak.

Muharrem Usta: "41 bin 461 kişilik stadımız var ve Galatasaray maçı öncesi biletler tükenmek üzere. Sadece 750 bilet kaldı"

ıyı ıyı bunlar kötü oynarsa zaten taraftarları bunlara sövüyor kaybedıyorlar

Reis haklısın Yasin koşuyor ama vücut kaldıramıyor o koşu mesafesini
Zaten en büyük sıkıntısı çok top öldürmesi Yasin'in birde üstüne gücü bitince iyice top tepici oluyor
Tek başına koşmanın yetersiz olduğu bir mevkide oynuyor Yasin

ha şöyle bir şey var Carole Linnes Garry filan Yasin'den çok mu iyi oynar pek zannetmiyorum ama Garry-Linnes çabukluğuyla daha idare edebilir gibi

Acikcasi ben pozisyonda oynayabilecegini düsünmüyordum, ama Tud orada cok begendi. Yasin´in kritik anlarda yanlis karar verme gibi bir aliskanligi var, oyun zekasi kisitli. Bu pozisyon icinde Tudor onun kaleye olan mesafesini uzaklastirarak, verimini arttirdi. Hem enerjisi ve hizindan, hem de bire birdeki etkiliginden faydalanabiliyor.

Yasin takimda bu yüksek tempoyu kaldirabilen yegane adamlardan yinede. Takim iyi calismamis, fizik olarak cok kötü durumda. Sezon basi kampinda, neyin ne oldugunu daha iyi görürüz. Yasin bir senji degil, ama bir türk icin fiziksel kapasitesi cok potansiyalli bence. Yani bir senji olmasa da tabi.

Bu sene hic bir onem tasiyan maci kazanamadik. Bakalim ne olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

r3MADB.jpg

Hamsilere koyalim,antalyada tinercilere koysun hos olmaz mi be ?
Nolmus yani adam olamadiysak hayallerimizi satmadik ya :/

Bu kadar eksikle 1 puan da fena olmaz hani.

Umarim Kayseri macinin dejavusunu yasamayiz.

Daha dur az kaldi kendi evimizde Fener'e karsi da favori rolünü kaybedecegiz bu Dursun kaldigi sürece.

2008-2011 yillarina dönüyoruz hatta daha da beter olacagiz bu gidisle.

Geçen sene Fener favoriydi ki zaten hem içerde hem kupa finalinde.Bjk TT Arena'da ilk kez bizden düşük ve bizle aynı oranlar aldı.Bu yıl içerdeki derbiyi alırız artık,şu Fener'i yenemiyorsak yuh.

Fb mağlubiyeti hamsilerin 4.lük umutlarını yeşertmiştir.

Trabzon devre arasi yaptigi transferler ile ikinci yari bambaşka + yeni stad + taraftarlarin onunde oynuyorlar

Bizim defans ve orta saha Allah'a emanet, anca ön taraf iş yaparsa maci aliriz

Geri
Üst Alt