Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Kimse kadroya laf atmasin adam gibi bir TD ve yonetimle gule oynaya sampiyon olurduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riekerink'in sucu neydi?
Onunla da en az bu kadar oynardik.
bunlar takım falan kurmasın, hersene takımı baştan kuruyoruz ama hep daha kötüye gidiyor nedense.Sezon sonu yeni bir takim kuracakmis Futbolun patronlari, seneye illa kume dusurecekler bu takimi![]()
Hacıt sen ne anlatıyorsun ya bu kadar hak hukuk arayışı bir içindeysen bir zahmet bizi yönetenlerden hesap sor buna hakkın varken, burada sapık gibi takmışsın bir Sneijder aşağı Sneijder yukarı he tamam sensin diyelim de tek problemimiz bu mu sence? Sneijder altı üstü bir futbolcu bugün olmaz yarın gider gider yani bir gün muhakkak, bu yönetimin verdiği zarar ne olacak peki bir futbolcunun verdiği zararla eş tutulabilir mi bir kez bile görmedim seni bu tarz konularda ağlarken ben demiştim tavrın orada niye yok veya rahatsızlığını dile getirdiğin bir zaman dilimi niye yok?Yahu hayrola gecen sezon bu haftalarda sneijder elestirisi yaptigimda beni yerin dibine sokuyordunuz, zamanla o donem 10-15% destek buluyorken tapinakcilar haric gercekleri gorenler cogaldi
podolski sneijder gibiler iligimizi somuruyor her yil yildiz ayagina
Bizim şu ana kadar yaptığımız defans yapmaya çalışmak bak yapmak demiyorum çalışmakTrabzonsporda bok gibi oynuyor kabul. Bizimkilerin ne oynadığını şuan kimse bilmiyor. Bok mu bok ile sidik karışımı mı? Bilmiyorum çok çok vasat
Sende kes mal mal prim kasmaya calismaYahu hayrola gecen sezon bu haftalarda sneijder elestirisi yaptigimda beni yerin dibine sokuyordunuz, zamanla o donem 10-15% destek buluyorken tapinakcilar haric gercekleri gorenler cogaldi
podolski sneijder gibiler iligimizi somuruyor her yil yildiz ayagina
Riekerink zamanininda ayni boku diyorduGSCimbom @GSCForum
Evren Turhan: "Galatasaray'ı bu kadar ürkek görmedim.Kimse rakibin arkasına koşu yapmıyor. Sadece savunmada bekleyen bir takım var sahada."
Benim de korkum o zaten, nerede cop varsa bulup getirirler. Adamlarin Avrupa futbolundan haberleri bile yok, hangi takimlarda nasil oyuncular var bir acip bakmazlardir bile.bunlar takım falan kurmasın, hersene takımı baştan kuruyoruz ama hep daha kötüye gidiyor nedense.
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir türlü sevemedin şu Tudor'u her halinden belli.
GSCimbom @GSCForum
Evren Turhan: "Galatasaray'ı bu kadar ürkek görmedim.Kimse rakibin arkasına koşu yapmıyor. Sadece savunmada bekleyen bir takım var sahada."
Hacıt sen ne anlatıyorsun ya bu kadar hak hukuk arayışı bir içindeysen bir zahmet bizi yönetenlerden hesap sor buna hakkın varken, burada sapık gibi takmışsın bir Sneijder aşağı Sneijder yukarı he tamam sensin diyelim de tek problemimiz bu mu sence? Sneijder altı üstü bir futbolcu bugün olmaz yarın gider gider yani bir gün muhakkak, bu yönetimin verdiği zarar ne olacak peki bir futbolcunun verdiği zararla eş tutulabilir mi bir kez bile görmedim seni bu tarz konularda ağlarken ben demiştim tavrın orada niye yok veya rahatsızlığını dile getirdiğin bir zaman dilimi niye yok?