16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Kimse kadroya laf atmasin adam gibi bir TD ve yonetimle gule oynaya sampiyon olurduk

GSCimbom‏ GSCForum
Evren Turhan: "Galatasaray'ı bu kadar ürkek görmedim.Kimse rakibin arkasına koşu yapmıyor. Sadece savunmada bekleyen bir takım var sahada."

Yahu hayrola gecen sezon bu haftalarda sneijder elestirisi yaptigimda beni yerin dibine sokuyordunuz, zamanla o donem 10-15% destek buluyorken tapinakcilar haric gercekleri gorenler cogaldi

podolski sneijder gibiler iligimizi somuruyor her yil yildiz ayagina
Hacıt sen ne anlatıyorsun ya bu kadar hak hukuk arayışı bir içindeysen bir zahmet bizi yönetenlerden hesap sor buna hakkın varken, burada sapık gibi takmışsın bir Sneijder aşağı Sneijder yukarı he tamam sensin diyelim de tek problemimiz bu mu sence? Sneijder altı üstü bir futbolcu bugün olmaz yarın gider gider yani bir gün muhakkak, bu yönetimin verdiği zarar ne olacak peki bir futbolcunun verdiği zararla eş tutulabilir mi bir kez bile görmedim seni bu tarz konularda ağlarken ben demiştim tavrın orada niye yok veya rahatsızlığını dile getirdiğin bir zaman dilimi niye yok?

Biraz sonra selcuk bey bir frikikte onur a resim cektirir , sneijder asistin asistinin asistini yapmaya calisirken sakatlanir , podolski birine caktirmadan dirsek atar yine yollarini bulurlar senelik toplam
11 milyon euro civari

Trabzonsporda bok gibi oynuyor kabul. Bizimkilerin ne oynadığını şuan kimse bilmiyor. Bok mu bok ile sidik karışımı mı? Bilmiyorum çok çok vasat
Bizim şu ana kadar yaptığımız defans yapmaya çalışmak bak yapmak demiyorum çalışmak

Topu alıyoruz ileri çıkmaya çalışıyoruz saç baş yolduran pas hataları.

Tolga iyi top kazanıyor ama ondan sonra rakibe buyur al diyor.

Bunun dışında Trabzonun birşey oynadığı yok fazla abartılıyor ileride bastıkları için. Eğer bizim ahmaklar pas yapmasını becerseler baskıları kırılacak

Yahu hayrola gecen sezon bu haftalarda sneijder elestirisi yaptigimda beni yerin dibine sokuyordunuz, zamanla o donem 10-15% destek buluyorken tapinakcilar haric gercekleri gorenler cogaldi

podolski sneijder gibiler iligimizi somuruyor her yil yildiz ayagina
Sende kes mal mal prim kasmaya calisma

bunlar takım falan kurmasın, hersene takımı baştan kuruyoruz ama hep daha kötüye gidiyor nedense.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de korkum o zaten, nerede cop varsa bulup getirirler. Adamlarin Avrupa futbolundan haberleri bile yok, hangi takimlarda nasil oyuncular var bir acip bakmazlardir bile.

BJK maçındada bukadar geriye yaslandı takım ve yenildi eğer Tudor bunu bir taktik olarak uygulatıyorsa büyük takım td olamaz ama oyuncular gayri ihtiyari geriye yaslanıyorsa ona bişey diyemem.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Kayseri maçını kazanın dedik: kaybettiniz!
Kargaları yenin dedik: onuda kaybettiniz!
Şu pislik trabzona karşı da yenilirseniz hepinizin canı ceheneme!

Bir türlü sevemedin şu Tudor'u her halinden belli.

Kis transfer döneminde yapilmaliydi teknik direktör degisikligi, en azindan 1-2 oyuncu alinirdi yeni hocanin dogrultusunda.

Böyle sezon ortasinda gelince adamin eli kolu baglaniyor, genelde de degisik seyler deneyecegim diye sacmaliyorlar.

Podolski almanya ile oynayacagi son maca hazirlaniyor galiba

Yusuf Yazici very good lad

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Hacıt sen ne anlatıyorsun ya bu kadar hak hukuk arayışı bir içindeysen bir zahmet bizi yönetenlerden hesap sor buna hakkın varken, burada sapık gibi takmışsın bir Sneijder aşağı Sneijder yukarı he tamam sensin diyelim de tek problemimiz bu mu sence? Sneijder altı üstü bir futbolcu bugün olmaz yarın gider gider yani bir gün muhakkak, bu yönetimin verdiği zarar ne olacak peki bir futbolcunun verdiği zararla eş tutulabilir mi bir kez bile görmedim seni bu tarz konularda ağlarken ben demiştim tavrın orada niye yok veya rahatsızlığını dile getirdiğin bir zaman dilimi niye yok?

Sneijderin kendisini elestirmiyorum ki . Sneijder e gonderilmesi gerektigi anda 5 veren podolskiye 4 sene sozlesme yapanlara ediyorum bu laflari zaten

bana verseler ben de alirim oyuncunun sucu yok ki

Koca ilk yari bruma yanlis yerde oynadi hic bir varlik gösteremdi hoca ama inatla orda devam etti. podolski de kafa olarak bitirmis galatasarayi gene geziyor ortalikta

takım çok statik oynuyor. bruma, podolski, sneijder orta saha çizgisini geçmiyor. takım atağa kalkacak ts baskı kuruyor. stoperler zaten oyun kurucu özellikli değil. zorlandiklari belli ama kimse pas almak için kıçını 2 metre kaldırmıyor. ayağıma gelsin ya yana vereyim ya da geriye oynarım kafasında herkes

Geri
Üst Alt