16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Bizim şu ana kadar yaptığımız defans yapmaya çalışmak bak yapmak demiyorum çalışmak

Topu alıyoruz ileri çıkmaya çalışıyoruz saç baş yolduran pas hataları.

Tolga iyi top kazanıyor ama ondan sonra rakibe buyur al diyor.

Bunun dışında Trabzonun birşey oynadığı yok fazla abartılıyor ileride bastıkları için. Eğer bizim ahmaklar pas yapmasını becerseler baskıları kırılacak
Baskı yaptıklarıda yok yani. Düzgün pas yapabiliriz. Bizimkiler boş alanda zaten. Ama pas atamıyoruz. Gençlerbirligi maçındaki ilk yarı oyunu oynasak bu Trabzonspor'a 4-5 tane çakmıştık

resmen çorba gibi olmuş takım ve istisnasız bize gelen her hoca garip denemeler yapıyor ulan cavandanın aylar sonra 11 başlaması hemde stoper olarak 2.yarının en çok puan toplayan takımı ile önemli bir maçta..
ne içiyor ne yiyor bize gelen hocalar cavanda iyi oynar kötü oynar o mesele değil bu kararı düşünmek ve uygulamak için bi yeri açık falan uyuması lazım mantığı izahı izanı yok bu kararın maçı cavandanın 2 golüyse çevirsek bile yok..biraz denge normallik istiyoruz çok bişey değil be tudor hoca işiniz gücünüz fantezi

Eee tamam bu kadar berbat bir rakip karşısında bu hallere düşeceksen iyi rakip karşısında ne olmasını umuyorsun?
İyi diye şişirilen beşiktaş karşısında da berbat oynadık ama rakip yine bir halt yiyemedi

İleri çıkarken böyle pas hataları yaparsan rakibin devamlı baskısı altında kalırsın. Hadi diyelim topu ileri şişirdik Podolski sadece izliyor topa bile gitmiyor

Kimlik değiştirmesi lazım takımın 2.yarı yoksa zor döner bu maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Defanstan aldıgımız topu bile çıkaramıyoruz ilk 10 dk bi gok daha yeriz sonra fark olmasında böyle bitsin diye beklemeye başlarız

BJK maçındada bukadar geriye yaslandı takım ve yenildi eğer Tudor bunu bir taktik olarak uygulatıyorsa büyük takım td olamaz ama oyuncular gayri ihtiyari geriye yaslanıyorsa ona bişey diyemem.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
benim tahminim, tudor oyunculara defansa hızlı dönün, ileriye hızlı çıkın diyor da bizimkiler sadece defansa hızlı dönün kısmını anlamış gibi

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle Başkana böyle bir oyun !

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Değişiklik yapmayacak.
3-0 falan olur 65'e kadar.

Alnitak Alnilam Mintaka

Ne zaman konusup susacagima tuna kose karar verebilir dedigimi hatirlamiyorum

okumayip gececeksin begenmedigin kisileri
Kasinma bence sutopu falan izle kapasiten maximum o

Ek olarak okumak istemiyorum iste mesajima gelelim mal mal prim yapmaya calisma. Edebinle maci yorumla laf sokma derdinde olma.

Birde emirlerime uy

Son düzenleme:

Kis transfer döneminde yapilmaliydi teknik direktör degisikligi, en azindan 1-2 oyuncu alinirdi yeni hocanin dogrultusunda.

Böyle sezon ortasinda gelince adamin eli kolu baglaniyor, genelde de degisik seyler deneyecegim diye sacmaliyorlar.

En azından hocanın önünde baskıdan uzak 9 maç var.Gelecek sezonun taslağını hazırlamaya başlasın şimdiden kafasında.

Daha önceden demiştim,futbolcu seçimi vb. konusunda eleştirmeyeceğim kimi oynatırsa oynatsın pek fark etmiyor zaten (Cavanda'yı stoper oynatmasını ben de çözemedim o ayrı konu.) ama şu oynanan futbol hiç gelecek vaadetmiyor bu maç özelinde.Takımın bir planı yok topu kaptığında.Doğal olarak da her atak çöp.İkinci yarı bir şeyler değişir umarım bakalım görelim.

En basitinden, Kayseri denen takim devre arasi 10 milyon euro etmeyecek 9 tane oyuncu aliyor, bir de Sergen i getiriyor bak bir o takimin haline bir de bizim takimin oynadigi futbola. Arada daglar kadar fark var.
Ünal Aysal ilk geldiğinde Elmander,Melo,Eboue,Riera,Ujfalusi,Muslera falan geldi

O sezon toplasan en fazla 20 milyon € falan harcanmıştır (bir kaç m € belki artar)

Arda'nın satılmasıyla o kadro neredeyse beleşe kurulmuştu.
O kadro lige ambargo koydu

2 senede 31 m € harcayıp tek 1 tane bile iyi katkı veren ilk 11 oyuncusu almadılar.

20 milyon euroya çok iyi transferler yapılabilirdi ama dar kafalı komisyoncu hainler futbolu yönetirse,olacağı en fazla budur.

Sığındıkları tüm bahaneler boş beleş laflardır kardeşiyle beraber acilen defolup gitmeleri gerek

Gelecek sene küme bile düşürebilir bu mal yönetim bizi

Değişiklik yapmamış :)))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt