16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Tolganin cirkinligi 'futbolunuda' etmi etmis

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray'da geri üçlüde oynayan Luis Cavanda ve Lionel Carole, ilk yarıda 7'şer hatalı pas yaptılar.

:crushed:

C7NzLgZXgAEshww.jpg

Trabzon 2.yarıdaki ilk mağlubiyetini ve bu stattaki ilk mağlubiyetini Fenerbahçe'den alacaktır.

Gereksizler topluluğu yemin ediyorum. Bu kadar malı bu kadar gerizekalıyı istesen bir araya getiremezsin. Muslera dışında herkes gidebilir. Bruma denen gerizekalı da gidebilir. Podolski zaten gitmiş.

Tudor Bey de Galatasaray kariyerindeki 2. önemli çiziğini almak üzere. Bjk ve Trabzon maçları en kritik maçlarımızdı ve ikisinde de rezalet futbol. Koskoca Galatasaray'ın net pozisyonu geçtim kaleye şutu yok. Hala geri pas yan pas. Maç boyunca iki tane derinlemesine pas yaptık ikisini de Sneijder yaptı. Bu futbolu Riekerink ile de oynardık hacı sana gerek yoktu.

Umarim secime gidilir...
Yoksa inanin 6-7 sene sampiyon olamayiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzonsporda bok gibi oynuyor kabul. Bizimkilerin ne oynadığını şuan kimse bilmiyor. Bok mu bok ile sidik karışımı mı? Bilmiyorum çok çok vasat

Lukas Podolski, ilk yarıda takımının en az topla buluşan (14) oyuncusu olurken; hiç şut çekemedi ve %40 başarıyla pas yapabildi.

Yahu yazık günah gerçekten elimizi kolumuzu sallaya sallaya 3-4 attığımız şu hamsilere ilk yarıda şut çekemedik olacak iş değil yani...

Sneijder ayak bağı bize çıkması lazım

Ahmet Bulut'la görüştüğüne göre hala futbolun patronu (!) o

Çok bişey beklenmez bu takımdan

31 m € boru değil bide para yok Aysal şöyle yaptı böyle yaptı edebiyatı yapıyor hala utanmadan şeref yoksunu herifler
En basitinden, Kayseri denen takim devre arasi 10 milyon euro etmeyecek 9 tane oyuncu aliyor, bir de Sergen i getiriyor bak bir o takimin haline bir de bizim takimin oynadigi futbola. Arada daglar kadar fark var.

hariç değil dahil naptı şu maçta muslera? süzüle süzüle gelen topa çıkacak gibi yapıp geri çekildi atılan şuta uçmadı bile.muslera dahil 0 takım kurulmalı şu golü 4 milyon euro para alan hiçbir kaleci yemez.
Hiç bir kaleci yemez mi? Top kaleden uzaklaşarak arkaya gidiyor o topa hiç bir kaleci çıkmaz. Golde musleranın hiç bir hatası yok defansımız yan toplarda futbolu unutuyor kaleci ne yapsın

Eren şart bu taktiğe poldi ile olmaz Poldi anca forvetin arka ikiliden birinde oynar

Uzun bi süre hangi sistemde oynadığımızı çözemedim. Başlarda 4 lü ile başlayıp sonradan 3 lüye döndük sanırsam. Hayır diziliş neyse de zihniyeti çözemedim, savunma futbolu desen değil hücum desen hiç değil. Kontraya kalkar gibi oluyoruz arada, yarı sahayı geçtiğimiz anda hevesimiz kursağımızda kalıyor, öyle de aciz durumdayız.

Tapa

Semih
Sneijder
Selcuk
Podolski

takimi bellediler, rezil herifler, bide bunlar en cok kazaniyorlar.

İyi oynamadık da hayırdır ne öyle Trabzon sanki dakika başı pozisyona girmiş gibi?

Yine bir duran top faciasından gelen gol ve bir tane son dakikalarda ki pozisyon

Onun dışında Trabzonun tek yaptığı ilerde basmak bunun dışında Trabzonun bişey oynadığı yok
Eee tamam bu kadar berbat bir rakip karşısında bu hallere düşeceksen iyi rakip karşısında ne olmasını umuyorsun?

Geri
Üst Alt