16/17 H:26 | Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği | MS | 2 Nisan

Sen kimsin acaba? Forum ortamında çap map lafı yapacak kadar vasıfsız bir herifle mi çap mücadelesine gireceğim? Üzücü bir durum. :d
bildiğin kadar konuşacaksın bu her ortamda böyledir avellik yapıp atladın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çapın kadar konuşacaksın bu her ortamda böyledir avellik yapıp atladın bende ağlatıyorum şuan seni

Nasıl ağlatıyorsun mesela argümanın nedir? Beylik laflarıyla veya hakaretle bir yere varabileceğini mi sanıyorsun? Seni Kasımpaşa sokaklarına alalım; zira oraya daha uygunsun.

Nasıl ağlatıyorsun mesela argümanın nedir? Beylik laflarıyla veya hakaretle bir yere varabileceğini mi sanıyorsun? Seni Kasımpaşa sokaklarına alalım; zira oraya daha uygunsun.
bu mesaja argümanla cevap verecek halim yoktu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdaki bjkli/fbli ibnelere laf atin, birbirinize niye laf atiyorsunuz yakisiyor mu

Güzel ağlatmaymış. :asd22:
Bana yok terim babanız terimciler v.s şeylerle gelme adam gibi yazsan adam gibi cevap verirdik sokukca yazdın bizde ona göre cevaplar verdik boş yapmayıda kes artık senin fare kovaladığın kadar benim kedi sik...liğim var bırak bu işleri hadi..

SON DAKİKA - Ümit Özat: "Bir daha Şenol Güneş'in elini öpmem." (Beyaz TV)

Senol cok havalandi , bu havayi ts deyken beklerdik , looser herif ne antipatik adammis bunlar fikosundan senoluna

yalniz umit de bu kiloyla cok malzeme olur etrafa

"şenol güneş korece bildiği için onu tercümansız koreye gönderdik":D

Şenol Güneş: Ümit Özat o fiziğine rağmen koşarak, kendi bölgesinden yanıma geldi. Herhalde elimi öpmeye geldi.

Ümit Özat: Şenol hocayı mükemmel Türkçe'sinden dolayı anlayamadık.

Ümit Özat: Maç sonu fiziğimle de alay etmiş. Benim cüssemi espri malzemesi haline getirmesi olmaz.

Geri
Üst Alt