16/17 H:27 | Medipol Başakşehir 4-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Şu maçı yenersek bir anda 2. ve UCL'yi önümüzde buluruz

Başahşehir dahada toplayamaz kendini ...

ŞL'yi nasıl önümüzde buluruz abi yahu,bütün sene puan farkı azken umutsuzluk kasanlar şimdi diyor ki 2. lik çok önemli ŞL falan filan,hadi 3. önelemeyi bal mal geçtik ee play-off ne olacak?Orada vuracaklar kafamıza gönderecekler AL'ye.2. liğe olağanüstü anlamlar yüklemeye hiç gerek yok.

3 uncu olsak da direk avrupa ligindeyiz , bahsettigin play off u kaybedersek de

sarper sen iyi istatistik tutan mantikli da yorum yapan birisin

ikinciligin zarari ne ya

3 uncu olsak da direk avrupa ligindeyiz , bahsettigin play off u kaybedersek de

sarper sen iyi istatistik tutan mantikli da yorum yapan birisin

ikinciligin zarari ne ya

Ben zararlı demiyorum ama puan farkı 2-3'ken umutsuzluk kasanların şu an 2. liğe hayati önemler yüklemeleri çok saçma geliyor ki,önelemelerde şansımız çok düşükken üstelik.

Tudorla farklı geçebilir transfer dönemi

Tudor Riekerink gibi yönetimin itaatkar köpeği olacak birisine benzemiyor

Haklısın ufak da olsa umut o yüzden var ancak bunlar almazlar Tudor'un istediği adamları.Tudor da medyaya demeçler verir,en sonunda istifayı basar gider gibime geliyor.Dursun'la da doğrudan alakalı değil aslında,kardeşini göndermeli Florya'dan.Mehmet Özbek Florya'da olduğu sürece bu takımın burnu boktan kurtulmaz.Her şey o adamın gelişiyle başladı.

Bu maci kazanmamiz lazim, sampiyonlar ligine gitmek istiyorsak yenmek zorundayiz.

Bu sezon butun final maclarini kaybettik, bakalim bu kez ne olacak.

Futbolda orta saha üstünlügünü saglayan kazanir

Rakipte emre gibi üst düzey bir orta saha var,basaksehir favori

Ben zararlı demiyorum ama puan farkı 2-3'ken umutsuzluk kasanların şu an 2. liğe hayati önemler yüklemeleri çok saçma geliyor ki,önelemelerde şansımız çok düşükken üstelik.

bu tamamen puan farkinin kimle oldugu ile alakali , unutmamak lazim ki iki gun sonra b sehiri yendiginde puan farki 1 olacak ise demek ki b sehir de iyi durumda degil

demek ki o da senin kadar batirmis

sinavlarda hep su denir , puanin degil siralaman onemli

herkes cok iyiyken ben de iyi olup 3 uncu olacagima herkes kotuyken ben en kotu olmayip 2 inci olayim , "that counts" durumu

başşakşehire yazın bi 3 puan. bizim takım bırak deplasmanı kendi sahasında bile büyük maç kazanamıyor artık

Galatasaray için 2.lik hayati önemde tabiki. Şu maddi sıkıntıda CL'ye girme şansın ön elemede %1 bile olsa zorlamalısın. Şu an en çok ihtiyacımız olan şey CL'ye katılmak.

Gerçekler ile yüzleşelim derim;

medipol_basaksehir_galatasarayi_eledizJ.jpg

2-1 öne geçip 3-2 kaybedeceğimiz maç. 2den1 oynanabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt