16/17 H:27 | Medipol Başakşehir 4-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Satış mı yapıyorlar nedir nasıl bu kadar kötü oynanır hayrt

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taktik deha tudor 5 puan farkla aldı, 12 puan yaptı sağolsun.

Ulan yazik be Bu sezon bi tane onemli mac kazanamadiniz. Hadi yeteneginiz yok tamamda gururunuz karakterinizdemi yok utanmaz herifler

Ne yaptığı belli olmayan yasin yerine sneijder ile başlayabilirdi hatta yasin niye oynar ki zaten?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor napsın, poldi girse, snejder girde bu takimdan yine bir cacik olmaz.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Tudor'la olacağını nasıl düşündünüz zaten hiç anlamadım.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Birisi tudorun gelmesinden onceki 2-3 gundeki tudor sempatizanlarinin mesajlarini ilgili basliktan buluversin

bugun saydiranlarla ayni kisiler mi merak ettim de

Hocada suç yokmuşmuş... O zaman Terim'den sonraki hocaları getirelim hiçbir suçları yoktu madem?

Adı Tudor olmasa Ali Veli olsa gömersiniz... Başakşehir en kolay maçını oynuyor. Riekerink'in uyuşuk takımı bile en azından Bruma Yasin Sneijder ile göze hoş gelen birşeyler yapıyordu.

Tudordan bir halt olacağı yok gibi böyle devam ederse arkadaş 3 tane kanat oyuncusu ile çıkmak nedir ?

Yere göğe sığdıramadığınız josue top toplayıcı kadar koşmamıştır.Ne sorumluluk alır ne ileri bir icraatı oldu.Yasin deseniz artistin önde gideni.

Semih desek anasına avradına sövmekten artıık günah yazılacak yer kalmadı defterde bir insan bu kadar aptal olabilir mi ya bu adamı stoper değil stad ve floryanın 10 km ötesine sokmamak lazım.Hangi akla hizmet bu adamı oynatıyoruz biz altyapıdan bir genç çıkar veya semihin yerine bir tane kalas dik daha fazla iş yapar.İlk golde çok güzel pas verdi.2.golde desek gene aynı uyudu aptal.

Adebayora o kadar laf ettik sorunlu diye bıraksana eren mi sorunlu adebayor mu adamlar beleşe aldı çatır çatır oynatıyor.Bir bizde var karakter analizinden futbolcu seçenler.Sneijderi akhisara konyaya asist yapıyoruz dedik aha sneijder olmadan da gördük josue oynuyor yerine ayakta duracak mecali yok.

Selçuk desek gene bildiğimiz selçuk.

Son söz olarak musleraya Allah sabır versin önünde semih gibi bir sıgır varken adamın yediği gollerin haddi hesabı yok.Bu adam gene iyi dayanıyor kendimi onun yerine koyuyorum da acıdım valla adama ya .

Birde sormak lazım riekerinkte kovulmadan önce 3 tane kanat ile çıktı.Tudor da aynı haltı yedi ne farkı var.Aynı haltı tudorda yedi.3 tane kanatla maça başlarken dedim bu maçtan bir cacık olmaz diye.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın. Başkan berbat, oyuncular berbat anladımda hoca ne iş yapar arkadaş... Semih bildiğin saatli bomba 4 lü savunma oynuyorsun madem koy yasini oraya olmadı cavanda var. Oda olmadı oyuncusuz çık. Podolski haftalardır gol atıyor vs yedekte yerine oynayan Eren ne yaptı. Neden 11 de Yasin kenarda iyiydi ne diye 10 numara pozisyonunda ve bu takım neden her hafta farklı 11 ve farklı sistemle sahada

Galatasaray dahil Turk futbolunu bu kadar ciddiye almamak gerek. Tupcu'nun futbol federasyonu baskani oldugu bir ulke futbolundan bahsediyoruz. Aptalligin luzumu yok.
Onu bunu birakalim kendimize bakalim. Biz kulubu dogru yonetelim de baskalarina satasmak icin yine yer kalir, merak etme.

Tudor'un teknik direktörlüğü=dursunun başkanlığı

selçuk,semih ve cavanda gibi yeteneksizlere güvenip takım kuran adamdan hocalık beklemek anca bizim futbol cahillerine yakışır.

Elinde dünyanın en iyi 10 numarası var gidip yasin'i 10 numarada oynatiyorsun

Forvette Elinde dünyanın en iyi tek vuruş yapabilen birkaç oyuncusundan biri varken gidip kıçı ile pas vermeye çalışan eren beceriksizini oynatiyorsun

Riekrink'in billurlarina kurban olun.

Tudor ancak italya 2.liginde hocalık yapar ordanda 1 sene içinde kovulur.

DEFOL dursun!

Ligin en zayıf takımı adanaspor bile bizden fazla puan aldı ilk 4 takımdan,yazıklar olsun.

Hocada suç yokmuşmuş... O zaman Terim'den sonraki hocaları getirelim hiçbir suçları yoktu madem?

Adı Tudor olmasa Ali Veli olsa gömersiniz... Başakşehir en kolay maçını oynuyor. Riekerink'in uyuşuk takımı bile en azından Bruma Yasin Sneijder ile göze hoş gelen birşeyler yapıyordu.

Prandelli ve Denizli hariç gelen teknik adamlar iyiydi genel olarak.

Zamanında Aysal istifa Mancini istifa diyen satılık köpeklerin yüzünden bugün bu haldeyiz.

bize gelen adamın götü başı ayrı oynuyor.

vay arkadaş

Mal bi taraftarımız var. Kimse kusura bakmasın modern futbolda Sneijderin yerine Josueyi kadroya yazan maldır. Ve bunu hafta geneli bir çok kişi yazıyordu burda..

Adebayor için yalvardım yazın burda alay konusu yapmışlardı beni. Alın lan 2 senedir top oynamayan adam Erenden milyon kat daha iyi durumda. Allah aşkına futbol harici sporlara yönelin sizin kaleminiz değil futbol

C9EaGnAXsAAuAcd.jpg

Sadece ilk yari da degil, ben 2 yildir boyle izliyorum maclari

Geri
Üst Alt