16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Tolga gayet iyi oynadi bence. Tudorun floryaya adim atmadan kovulmasi lazim

Hayırlısı oldu hayırlısı, sakin olun. Bir maçı kaybetmek mi bir sezon daha kaybetmek mi? Şu dakikadan sonra bunu gönderemeyenlere da yazıklar olsun.

Klas adamları veteran dönemini yaşayan, gençlerinin kalitesi bu düzeyi kaldıramayacak bir kadroyla olacağı buydu, şaşılası bir durum değil; hep dediğim gibi, sezon baştan kaybedilmişti zaten...
olayın sadece kadro kalitesizliği olduğunu düşünmüyorum. tamam çok iyi bi kadromuz yok ama bu ligdeki zirveye oynayan 2 takımdan çok da geride değiliz kadro kalitesi olarak mesele yaptığımız bütün t.direktör tercihlerinin rezalet olması ve kritik bölgelere bir türlü yapılamayan transfer takviyeleri. yani sorun yönetim ve hoca bence kadro kalitesinden önce

istifa ya davet etmeyen taraftara da yaziklar olsun

Hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştık, tribünden bile tek istifa sesi çıkmadı acayip.

Bruma ve Tolga değişiklikleri yanlıştı. Topunuzun abv.
Anasını bellediniz güzelim takımın.

Tapatalk

Sneijder falan da futbolcuyum diye takilmasin adam bitmis bok gibi oynadi Mac boyunca yaptigi tek olumlu is Rodrigues'e verdigi pas

Galatasaray'da Dursun Özbek'in derbi karnesi:
0 galibiyet
3 beraberlik
5 mağlubiyet
C-He-pcXUAEmQ4A.jpg

Dursun Gs tarihinin en buyuk hainidir. Polati da gecti. Allah belani versin senin. Yaptigin transferleri s..... anladin sen. Sahada mal surusu var. Super ligde orta sira takimlarin oyunculari bunlar. Kutsal formamizi hak etmiyorlar

Kanı bozuklar tepki bile vermediler lan full fener bestesi dinlediler istifa diye bağırmadılar bile mamalanmışlar gene maçtan önce. Biri aralarına bomba falan atsada geberip kalsa hepsi

Dibi görmüş bulunuyoruz
Bundan ötesi yok lan

Ama dursun özbek iyi niyetli
Galatasarayın borclarını bitiriyo...

Bunu göre göre göz yuman ne kadar kongre üyesi varsa acılar içinde gebersin.

TapaTalK

Ulan yenileceksiniz bastan yeseydiniz bari

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes florya basilsin diyor dursun karaktersizin oteli basılmali. Bu adama gün yüzü gösterilmemeli. Maddi manevi her zararı hak ediyor şerefsiz.

Tapatalk

Geri
Üst Alt