16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Dursun Özbek: "Galatasaray taraftarının maçlara gelmesi lazım. Galatasaray bir sevdadır, insan sevdalısına küsemez."
Özbek: "Taraftarlarımızın, Fenerbahçe maçında bu tavrı göstereceğini düşünüyorum. Kalede Muslera varken bu maçtan endişe etmemek lazım."

sus
ulan adamin gaz vermesi bile tam bir rezalet

Basaksehir ve Fener macindan 6 puan bekliyorum demisti Dursun, Basaksehir den 4 yedik bakalim Fener den kac yiyecegiz.

10 gün içinde referandumdan HAYIR çıkması ve FB'nin bizi yenmesi HAYIR'lı olur.

Kısaca 2 HAYIR Dursun'un ağzına sıçar ve kaçacak delik arar.

İlk defa bir FB mağlubiyeti işimize yarayacak. Stada gidip takımı destekleyenler de haindir bunu not düşmek isterim. 90 dakika yönetim istifa diye bağırmayacak olanlar gitmesin.

Geçen seneki 0-0lık maç gibi iddiasız ve anlamsız bir maç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baya bilet satılmış gibi gözüküyor şimdiden beşiktaş maçındaki bilet satışına çok yaklaşmış umarım bol bol küfür duyarız tabi dursuna da arada küfür etseler iyi olur normal üsluptan anladığı yok hak edene hak ettiği şekilde cevap verilmeli :D

Son düzenleme:
23 Nisan cocuklar bayrami. Dursun'un yerine bir cocuk otursa baskanlik koltuguna ondan 100 kat daha iyi yönetir bu kulübü.

En azindan ici fesat olmaz, temiz kalpli olur kulübü kalbinden sever.

Bu maça gidenler bildiğin sosyal medya taraftarıdır. Orada fotoğraf çekip Instagram-Snapchat üzerinden millete hava attığını düşünüp tatmin olacak karakterde insanlar. Gerçek Galatasaray taraftarı değiller.

Ha şunu da söyleyim maçın 50-60. dakikasında 3-0 geriye fln düşersek, yeni bu aynı elit görünmeye çalışan sosyal medya taraftarları bir an da kıroya bağlayıp sahaya da inebilirler. Tek avantajı bu.

Dursun daha ne gibi rezaletler yaşatacak izleyip göreceğiz.

10 gün içinde referandumdan HAYIR çıkması ve FB'nin bizi yenmesi HAYIR'lı olur.

Kısaca 2 HAYIR Dursun'un ağzına sıçar ve kaçacak delik arar.

İlk defa bir FB mağlubiyeti işimize yarayacak. Stada gidip takımı destekleyenler de haindir bunu not düşmek isterim. 90 dakika yönetim istifa diye bağırmayacak olanlar gitmesin.
İlkine katılıyorum,şüphe yok

İkincisi de bu sebegin gidecegini bilsem ayakta alkislayarak desteklerim ama Allah korusun,fark daha yesek bile gitmeyecegi icin biz kafayi yemekle kalırız,o sebeple yenelim de en azından bir nebze rahatlayalım inşallah.

Dursun seçim dışında zor gider abicim he dayak yerse, otelleri basılıp huzursuz edilirse o baska zira adam (lafin gelisi adam yazdim ) kendi gelirini düşünüyor.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım hezimet yaşarız, yalnışlıkla falan kazanırsak baştaki gerizekalı kendini başarılı falan ilan eder.

Valla taraftar maçı filan boşversin 90 dakika boyunca şikecilerle birliktle karşılıklı yönetim istifa diye bağırsınlar
Türk futbolunun en büyük 3 kanserli hücresi Tüpçü-Dursun ve Aziz'dir

Görgüsüz Tinerciler'le ezik Hamsiler'le yarışacağıma 1000 kere fb ile yarışmayı tercih ederim arkadaş en azından o huur çocukları gibi Ali Sami Yen'e küfretmezler ...

Şu maçı yenmek istemiyoruz, hatta fark yiyelim diyenler var, ki haklılar. Düştüğümüz duruma bakın ya... Daha dibi var mı?

Igor Tudor, Fenerbahçe derbisine Sabri-Carole bek ikilisi ile çıkmaya karar verdi. [hürriyet]

:red:

Carole Kadıköy'deki maçın kilidini açmıştı bu maçta da sarı lacivertlilerin en büyük kozu olacaktır şüphesiz.

Tüyü dikeceğimiz maç.

Carole vs Lens veya Linnes vs Lens diye düsünüyorum da Lens ikisinin de icinden gecer muhtemelen.

Igor Tudor, Fenerbahçe derbisine Sabri-Carole bek ikilisi ile çıkmaya karar verdi. [hürriyet]

:red:

Geri
Üst Alt