16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Moderatör,admin karşıtı bir mesajı beğeniyor.Forumdaki çift başlılığı kaldırmak için başkanlık sistemi getirilmeli.

Ya bir uyenin kimseye satasmadigi ,basaksehir macinin hangi sartlar altinda takimlar icin anlam ifade edebilecegini yazdigi bir mesaja kalkip icindeki gecmisteki kini kusmak icin gerizekali hain vs diye satasan admin mi olur allah askina ?

burada emrah da admin alpay da admin , ilk kez bir kiside bu kadar sacma sapan davranislar goruyoruz kac senedir uyeyim

normal uye ol oyle yaz , gelip burada statu kasiyor

Ya bir uyenin kimseye satasmadigi ,basaksehir macinin hangi sartlar altinda takimlar icin anlam ifade edebilecegini yazdigi bir mesaja kalkip icindeki gecmisteki kini kusmak icin gerizekali hain vs diye satasan admin mi olur allah askina ?

burada emrah da admin alpay da admin , ilk kez bir kiside bu kadar sacma sapan davranislar goruyoruz kac senedir uyeyim

normal uye ol oyle yaz , gelip burada statu kasiyor

Yukardaki mesajı makarasına dedim de,bir noktada haklısın hakaret falan olmamalı.Bak Emre şu konuda haklı,ben de senin bu pragmatistik yaklaşımını abartı buluyorum bu saatten sonra 2. olmak falan zaten 4-0 kaybetmeden önce de hayaldi de,şimdi ultra ultra hayal.Ama sana tutup hakaret etmem hain vs. demem,o senin düşüncen öyle/böyle.

herkes istediği gibi hayal kurabilir

bende 3 sene üst üste Cl alma hayalleri kuruyorum yıllardır

ölünceye kadarda ödün vermeyeceğim bu hayalimden

3-1 demistim hakem penaltiyi vermedi :/
reis-deyince-akliniza-kim-geliyor_1281230.jpg

TapaTalK

wer u at admin m8, sana bir dizi laf söylenmiş ...

time'ûl psych-ATTACK!!

herkes istediği gibi hayal kurabilir

bende 3 sene üst üste Cl alma hayalleri kuruyorum yıllardır

ölünceye kadarda ödün vermeyeceğim bu hayalimden

O da bir şey mi ben geçen başakşehir maçına kadar şampiyonluk hayalleri kuruyordum.

Şimdi ikincilik hesapları yapıyorum.

Geri
Üst Alt