- 16 Haziran 2010
- 208.527
- 162.213
- 6.838
Selçuk ile Sneijder : "Taraftarlarımızı biraz olsun mutlu etmek için tek çaremiz var; Fenerbahçe maçını kazanmak!" (Hürriyet)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk ile Sneijder : "Taraftarlarımızı biraz olsun mutlu etmek için tek çaremiz var; Fenerbahçe maçını kazanmak!" (Hürriyet)
![]()
Severmisin Sn Devlet Baskanimizi ?
Renktaşımız rte'yi severSevmek ayrı sevmemek ayrı,makama saygı denen bir şey var.Seni sn. Cumhurbaşkanı'na saygı duymaya davet ediyorum.
Renktaşımız rte'yi sever
Yanlış bir kanaat içindesin :/
TapaTalK
Serkan ŞafakKılıcdaroglucu o.Liderlik vasfı da yok zaten.
Ancak göz boyayın zaten.
Ben mutlu olmam Fener galibiyeti ile. Yok öyle yağma, tüm sezon yat ve sıçıp batır sonra Fener maçıyla milleti mutlu et.
Biz Fener taraftarımıyız da tek maç ile mutlu olacağız. Zaten bu maçın çoğu taraftarın gözünde hiç bir önemi kalmadı bu sene.
Ben tek maç ile kanmam. Bok yenersiniz Feneri Allahın cezası herifler (Muslera dışında hepinize sözüm)
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Tudor reise son bi şans vermeye ne dersin
Tudor reise son bi şans vermeye ne dersin
TapaTalK
Fetocu diye ihbar etmessin umarim beni ?Sevmek ayrı sevmemek ayrı,makama saygı denen bir şey var.Seni sn. Cumhurbaşkanı'na saygı duymaya davet ediyorum.
Hiç eveleyip gevelemeye gerek yok.Galatasaray taraftarı da Fenerlileşti son senelerde.Böyle olmamalıydı ama oldu.