16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Bu macin anlam ifade etmesi icin basaksehirin rizede puan kaybetmesi lazim

eger basaksehir kazanirsa fb nin 9 bizim 10 puan uzerimizde olacak mac oncesi

fb zaten kupadan direk gruplari kovaliyor , 9 puan ve genel averajda geri sekilde Gs deplasmanina ikincilik umuduyla cikamaz , biz zaten 10 puan geriden kapatamayiz

basaksehir gider rizeye yenilir , 4 puana iner mi diye cikabiliriz anca

fb zaten kupadan direk gruplari kovaliyor , 9 puan ve genel averajda geri sekilde Gs deplasmanina ikincilik umuduyla cikamaz , biz zaten 10 puan geriden kapatamayiz

2.lik filan gitti artık hayal kurmaya gerek yok.

Yapacağımız şey takımda ki çöpleri kesmek ve bu sezonu 1 derbi galibiyeti ile kapatmak.

Acı ama böyle. Bu takımın oyuncuları tudor'u sabote edecektir ama taraftarımız bu oyunu yemez.

Ne anlatıyosun sen :) ne ikinciliği ne Başakşehiri.Başakşehir isterse 10 tane yesin.Kaç hafta önceden dedik bu takım şampiyon olamaz,ikinci de olamaz.Dua edelim de Antalyayı yendik yoksa ilk 5'e girer miyiz tartışması yapar olurduk.Fener maçının başka hiçbir maçla ilgisi yok.Kazanman mucize olur o kadar

Yahu bana neden cemkiriyorsunuz ? Ts 3-2 one gectiginde o mac basligindaki "sampiyonluk geliyor"culari elestirin

ikinci oluruz demiyorum , basaksehir yenilirse fb ve bizim icin bir anlami olur diyorum

cunku aksi takdirde hakikaten anlamsiz bir mac

Cumhurbaşkanı ile bir daha dalga geçtiğini görürsem ağzının ortasına bir tane çakarım görürsün.
rabia-kim--rabia-r4bia-misir-mursi-1379623.jpg

HEIL ERDOĞAN !!!!!

Sieg heil ! Sieg heil ! Sieg heil !.........

Adolf Hitler - "Sieg Heil" long version high quality - YouTube

Son düzenleme:
İki takımda birbirini yenemez arkadaş o kadar kötü hani durum

Belki karambole bir gol olur Semih Chedju filan rakibe asist yapacağı tutar yine

Poltayanımısın1ader

Sen cidden ya Dursun'un gibi hainsin, yada yine Dursun'un gibi zekasızsın. İkisi de üzücü.

Hala Başakşehir'in puan kaybını fln hesaplayan adamları dinliyoruz bizlere de yazıklar olsun.

Bos konusma emre ya , forumdaki koltugunu kaale alip cevap veriyorum bu firsati iyi degerlendir saygili ve mantikli ol ki surekli seni parca pincik etmek zorunda kalmayayim mesajlarimla

burada ya admin ol ya da gel apoletini cikar bizim seviyemizle karsilikli atisalim , statunu kullanma hava basmak icin

sen kimsin bana zekasiz ya da hain secenekleri sunuyorsun

donen basaksehirin yerine ikincilik iddiamizi konusmam ise once git admin adaletin olsun bjk basliginda sampiyonluk konusanlara bu bana soylediklerini soyle ondan sonra benden cevap bekle

Fenerbahçe derbisi, Tudor'un geleceğini belirleyecek. Dursun Özbek, Tudor ile görüşüp derbinin önemini anlatacak. (NTV Spor)

0 puan h.o

Moderatör,admin karşıtı bir mesajı beğeniyor.Forumdaki çift başlılığı kaldırmak için başkanlık sistemi getirilmeli.

Geri
Üst Alt