- 12 Haziran 2011
- 72.170
- 21.750
- 2.893
Bruma etkili
Her zamanki gibi kendine oynuyor. Kaçış peşinde.
Defolsun gitsin.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma etkili
Scofield en azından ordan buradan kaçabiliyor. Bizimkinin işlevleri de kısıtlı artık. Marş basmıyor.
O zaman Podolskiye de Kellerman diyebilir miyiz ? Eskiden ikiside is bitirirdi simdi emekli oldularWesley Sneijder = Michael Scofield
diyebilir miyiz? İkisi de çok zekiler ama yaşlandılar ve formları düştü artık.
Bu sezonu bitirip önümüze bakmamız gerek. Oldu bitti gitti. Yeni bir sayfa açmalıyız.
Onun da geçen hafta ilk kez bir denemesi başarısızlıkla sonuçlandı.
Bruma etkili
Bu sezon bitti gibi zaten,buradan Avrupa biletini kaçırdığımızı düşünmek bile istemiyorum.Gelecek sezona bakacak olursak,umutlanmak için neredeyse hiçbir şey yok,Galatasaray arması/forması dışında.Özbek kardeşler yine kafasına göre at koşturacak transfer döneminde,Tudor muhtemelen istifayı basacak gidecek istediği adamları almadılar diye.Yine buna benzer bir sezon olacak,tek farkı 3-5 Avrupa Ligi maçı oynarız.
Spoiler vereyim mi son bölümle alakalı? :red:
İzledim son bölümü. Tamam çıktılar ama IŞİD devreye girdi de oldu. Yoksa çaresizlikten %1 kalan şarjıyla video çekti adam.
Avrupa'ya katılabilir miyiz ben ondan da şüpheliyim. Ligi kaçıncı bitirebileceğimiz bile belli değil.
Bu maçı kazanırsak ne kadar çabalasak da ilk 5 dışında kalamayız gibi bundan sonra.