16/17 H:29 | Bursaspor 0-5 Galatasaray | MS | 1 Mayıs

Bruma bugun istekli bir goruntu veriyor.

Galaxy S8+ | Tapatalk

Wesley Sneijder = Michael Scofield

diyebilir miyiz? İkisi de çok zekiler ama yaşlandılar ve formları düştü artık.
O zaman Podolskiye de Kellerman diyebilir miyiz ? Eskiden ikiside is bitirirdi simdi emekli oldular

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezonu bitirip önümüze bakmamız gerek. Oldu bitti gitti. Yeni bir sayfa açmalıyız.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bu sezon bitti gibi zaten,buradan Avrupa biletini kaçırdığımızı düşünmek bile istemiyorum.Gelecek sezona bakacak olursak,umutlanmak için neredeyse hiçbir şey yok,Galatasaray arması/forması dışında.Özbek kardeşler yine kafasına göre at koşturacak transfer döneminde,Tudor muhtemelen istifayı basacak gidecek istediği adamları almadılar diye.Yine buna benzer bir sezon olacak,tek farkı 3-5 Avrupa Ligi maçı oynarız.

İddialıyım varya Yasin Selçuk sahada olmadan 9 kişi oynasak çok daha iyi oynardık ...

Bu sezon bitti gibi zaten,buradan Avrupa biletini kaçırdığımızı düşünmek bile istemiyorum.Gelecek sezona bakacak olursak,umutlanmak için neredeyse hiçbir şey yok,Galatasaray arması/forması dışında.Özbek kardeşler yine kafasına göre at koşturacak transfer döneminde,Tudor muhtemelen istifayı basacak gidecek istediği adamları almadılar diye.Yine buna benzer bir sezon olacak,tek farkı 3-5 Avrupa Ligi maçı oynarız.

Avrupa'ya katılabilir miyiz ben ondan da şüpheliyim. Ligi kaçıncı bitirebileceğimiz bile belli değil.

Muahahhahaja kereste sabri muhahahahha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spoiler vereyim mi son bölümle alakalı? :red:

İzledim son bölümü. Tamam çıktılar ama IŞİD devreye girdi de oldu. Yoksa çaresizlikten %1 kalan şarjıyla video çekti adam. :D

Son düzenleme:
Ah Sabri ah.

Galaxy S8+ | Tapatalk

İzledim son bölümü. Tamam çıktılar ama IŞİD devreye girdi de oldu. Yoksa çaresizlikten %1 kalan şarjıyla video çekti adam. :D

Açık açık spoiler verme be adam :D

Son düzenleme:
ulan tolga ve selcuk bitane riskli pas atmazmi. ikiside kendine güven alip, yan ve geri pas krali

Geri
Üst Alt