16/17 H:29 | Bursaspor 0-5 Galatasaray | MS | 1 Mayıs

Yav kimsenin gözünün boyandığı yok baksana kimse ilgi göstermiyor bile maça.Rahat ol o konuda.Bu maç böyle de bitse 5 tane yiyip yenilsek de hiçbir şey değişmeyecek gelecek sezona dair.

Derken 4 oldu. :asd:
Burayı kast etmiyorum ben zaten. Burada herkes ak ile karayı ayırt edebilyior. Aklı başında olmayanlardan bahsediyorum. Şakşakçı diye tanımadığım kesim mesela.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Lan garryyi alsana lan oyuna?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uA malı telefonlarının ışıklarını açtı 4.cülüğü kutluyor.

Bjk 58 gol atmis biz ise adam akilli santraforumuz olmadi halde 57 gol atmisiz. Les savunmamiz sayesinde 4. olduk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Necatinin dedigi gibi durum 4-0 ama hala presli oynuyoruz... Iste diyoruz, su Tudor u ellemeyinde kendi takimini kurup birde oynasinda bakalim diye ama illa yollayacaksiniz...

Su adam belki sezon basi kampi, olmadi devre arasi kampi gecirse takimla... Takim bambaska bi ahenge burunebilir bence
Hatırlatmak isterim rakip Bursa.

oha Bruma o nasil kacar

Ulam sende beeee bokunu çıkartma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su son vuruşu yapabilse zaten.

Bjk 58 gol atmis biz ise adam akilli santraforumuz olmadi halde 57 gol atmisiz. Les savunmamiz sayesinde 4. olduk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sezon da öyleydi.

Öyle ya da böyle gol buluyoruz, sorunumuz savunma kısmında net bir şekilde. 2013/2014 de başlayıp her sezon katlanarak daha beter hale geldi savunmamız.

Sneijder mikmis ortaligi yine . Sneijder bu abi

Geri
Üst Alt