- 12 Haziran 2011
- 72.170
- 21.750
- 2.893
Şamil i beğenmiş mehmet Özbek diyorlardı geçen
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
Çok beğendiyse kızına alsın.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şamil i beğenmiş mehmet Özbek diyorlardı geçen
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
Burayı kast etmiyorum ben zaten. Burada herkes ak ile karayı ayırt edebilyior. Aklı başında olmayanlardan bahsediyorum. Şakşakçı diye tanımadığım kesim mesela.Yav kimsenin gözünün boyandığı yok baksana kimse ilgi göstermiyor bile maça.Rahat ol o konuda.Bu maç böyle de bitse 5 tane yiyip yenilsek de hiçbir şey değişmeyecek gelecek sezona dair.
Derken 4 oldu.![]()
Rodriguesi sok ula

Hatırlatmak isterim rakip Bursa.Necatinin dedigi gibi durum 4-0 ama hala presli oynuyoruz... Iste diyoruz, su Tudor u ellemeyinde kendi takimini kurup birde oynasinda bakalim diye ama illa yollayacaksiniz...
Su adam belki sezon basi kampi, olmadi devre arasi kampi gecirse takimla... Takim bambaska bi ahenge burunebilir bence
Bjk 58 gol atmis biz ise adam akilli santraforumuz olmadi halde 57 gol atmisiz. Les savunmamiz sayesinde 4. olduk
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sezon da öyleydi.Bjk 58 gol atmis biz ise adam akilli santraforumuz olmadi halde 57 gol atmisiz. Les savunmamiz sayesinde 4. olduk
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi