GSCimbom
16/17 H:3 | Fenerbahçe 0-1 Bursaspor | M.S | 11 Eylül
Murat Saylak

16/17 H:3 | Fenerbahçe 0-1 Bursaspor | M.S | 11 Eylül Sayfa 4

Murat Saylak ·

Cevap
730
Okunma
34,9K
Sayfa
4/37
CanlıFenerbahçe01BursasporM.S
yıllar sonra ilk defa sow forvet oynuyor bundan önceki bütün mallar bu herifi solda oynatmıstı aziz iyi kadro kurmus ama buseferde 10 numaraları eksik

Bende Bursa´da her sene bir kac hafta kalirim. Yorumun bu konu hakkinda ne ?

Bursa´nin alt yapi calismalari mi cok iyi...

Yada Bursa´da futbola özel bir ilgi mi var, futbola büyük bir akim mi var gencler tarafindan ?
Galatasaray alt yapısı Türkiye'nin en iyisi aslında sonuçlara bakılırsa alt yapı liglerde. Biz A takıma geçişi sağlıklı yapamıyoruz işte maalesef çünkü a takım seviyesi ve beklentisi çok yüksek oluyor. Kiraya veriyorsun gidip PTT ligine veriyorsun. Bursa sadece cesaret verip oynatmaya karar veriyor A takımında. Bizdeki baskı yok tabiki

Ne diyorsun reis yuklu basalim mi Feneve :D
Bugün tek Mainz maçına oynadım ben. Italya ligi tamamen fail olurdu iyi ki bulaşmadım.

Vallah Fener alır bence bu maçı. Yoksa daha şimdiden fark büyük olacak Beşiktaş ve bize 5 puan geride kalacaklar berabere biterse bu maç.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bende Bursa´da her sene bir kac hafta kalirim. Yorumun bu konu hakkinda ne ?

Bursa´nin alt yapi calismalari mi cok iyi...

Yada Bursa´da futbola özel bir ilgi mi var, futbola büyük bir akim mi var gencler tarafindan ?
Çok fazla kulüp vardı ben küçükken yani orta seviye top oynasan bir kulüpte oynayabilirdin ancak burada bir şey öğretmezlerdi bir nevi ön seçim grubu gibi olurdu. Bursa altyapısına çok iyi değilsen ücret ödeyerek alırlardı zaten.

Ben çok ekstra bir şey göremiyorum açıkçası eski tesisleri gençlere verdiler sanırım bir o artı var şu an bir de hocalarla da alakalı olabilir.

Galatasaray alt yapısı Türkiye'nin en iyisi aslında sonuçlara bakılırsa alt yapı liglerde. Biz A takıma geçişi sağlıklı yapamıyoruz işte maalesef çünkü a takım seviyesi ve beklentisi çok yüksek oluyor. Kiraya veriyorsun gidip PTT ligine veriyorsun. Bursa sadece cesaret verip oynatmaya karar veriyor A takımında. Bizdeki baskı yok tabiki

Galatasaray alt yapisi her daim meyve veriyordu, Polat hollandalilari getirerek 2008´de tarumar etti oralari. O günden sonra bizde profesyonel olan Semih, ve Emre, yine öncenin topculariydi. 8 Yildir bir tane topcu cikmadi alt yapimizdan. Ne bizde, ne de bir anadolu kulübünde ciddi etki yapan.

Yoksa hep umutlu oldugumuz jenerasyonlar olurdu, biz kacirirdik adaptasyonlarini. Ama onu bile bulamadik. Alt yapi Milli takimlarina topcu zor gönderiyorduk son yillarda.

Bu fenerin stada giden kadin seyircisi bizden cok daha fazla herhalde?

Ligtv bizim taraftarlari gosterince adeta sosis partisi var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri