Emre Arslan
Cezalı
Sow hattrick yapar.
Hakem Bülent Yıldırım.
Buna göre yapın yorumlarınızı. Fener alır bu maçı. 3 maç üstüste puan kaybetmelerine izin vermez Bülo.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Galatasaray alt yapısı Türkiye'nin en iyisi aslında sonuçlara bakılırsa alt yapı liglerde. Biz A takıma geçişi sağlıklı yapamıyoruz işte maalesef çünkü a takım seviyesi ve beklentisi çok yüksek oluyor. Kiraya veriyorsun gidip PTT ligine veriyorsun. Bursa sadece cesaret verip oynatmaya karar veriyor A takımında. Bizdeki baskı yok tabikiBende Bursa´da her sene bir kac hafta kalirim. Yorumun bu konu hakkinda ne ?
Bursa´nin alt yapi calismalari mi cok iyi...
Yada Bursa´da futbola özel bir ilgi mi var, futbola büyük bir akim mi var gencler tarafindan ?
Bugün tek Mainz maçına oynadım ben. Italya ligi tamamen fail olurdu iyi ki bulaşmadım.Ne diyorsun reis yuklu basalim mi Feneve![]()
Çok fazla kulüp vardı ben küçükken yani orta seviye top oynasan bir kulüpte oynayabilirdin ancak burada bir şey öğretmezlerdi bir nevi ön seçim grubu gibi olurdu. Bursa altyapısına çok iyi değilsen ücret ödeyerek alırlardı zaten.Bende Bursa´da her sene bir kac hafta kalirim. Yorumun bu konu hakkinda ne ?
Bursa´nin alt yapi calismalari mi cok iyi...
Yada Bursa´da futbola özel bir ilgi mi var, futbola büyük bir akim mi var gencler tarafindan ?
Galatasaray alt yapısı Türkiye'nin en iyisi aslında sonuçlara bakılırsa alt yapı liglerde. Biz A takıma geçişi sağlıklı yapamıyoruz işte maalesef çünkü a takım seviyesi ve beklentisi çok yüksek oluyor. Kiraya veriyorsun gidip PTT ligine veriyorsun. Bursa sadece cesaret verip oynatmaya karar veriyor A takımında. Bizdeki baskı yok tabiki