GSCimbom
16/17 H:3 | Fenerbahçe 0-1 Bursaspor | M.S | 11 Eylül
Murat Saylak

16/17 H:3 | Fenerbahçe 0-1 Bursaspor | M.S | 11 Eylül Sayfa 5

Murat Saylak ·

Cevap
730
Okunma
34,9K
Sayfa
5/37
CanlıFenerbahçe01BursasporM.S
Galatasaray alt yapisi her daim meyve veriyordu, Polat hollandalilari getirerek 2008´de tarumar etti oralari. O günden sonra bizde profesyonel olan Semih, ve Emre, yine öncenin topculariydi. 8 Yildir bir tane topcu cikmadi alt yapimizdan. Ne bizde, ne de bir anadolu kulübünde ciddi etki yapan.

Yoksa hep umutlu oldugumuz jenerasyonlar olurdu, biz kacirirdik adaptasyonlarini. Ama onu bile bulamadik. Alt yapi Milli takimlarina topcu zor gönderiyorduk son yillarda.
Şu an yine çok iyi. Mesela u17 takımımız mesela maçı ertelendi geçen hafta milli takıma yarım takımı yollandı diye.
7-8 oyuncu birden gitmiş bizden u17 milli takımına. O jenerasyon zaten bizim meşur 2000 jenerasyonu. Bütün camia o jenerasyonu bekliyor ki rierikerink kararı da bu jenerasyonun etkisi büyük olduğunu zannediyorum

Şu an yine çok iyi. Mesela u17 takımımız mesela maçı ertelendi geçen hafta milli takıma yarım takımı yollandı diye.
7-8 oyuncu birden gitmiş bizden u17 milli takımına. O jenerasyon zaten bizim meşur 2000 jenerasyonu. Bütün camia o jenerasyonu bekliyor ki rierikerink kararı da bu jenerasyonun etkisi büyük olduğunu zannediyorum

Neden aceba simdi yine cok iyi :D

Neden aceba simdi yine cok iyi :D
Ünal Aysal terim döneminde operasyon yapılmıştı. Meyveleri yavaş yavaş beli ettiriyor kendisini ki tam teşekküllü de yapıldığını zannetmiyorum. Halen eksiklerimiz var altyapı ile ilgili. Rierikerink hocam bakalım nasıl bir katkı da buluna bilecek bu konuda ki ilgilendiğini biliyoruz

Bursa'nin kadroya bak lan haha :D
Hamza'nin sansi biraz yaninda olmasin, bu takim kume duser vallahi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri