GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 107

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,1K
Sayfa
107/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Tolga 4-2-3-1 in oyuncusu değil.

Box to box oynamak için tekniği yetersiz.
Libero oynamak için ise atletik değil ve pozisyon bilgisi yok.

Tolga orta sira takımlarda 4-3-3 ortasahasinda ancak yer bulur.

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Tolga baya iyi oyuncu şuana kadar lig de pas isabeti olarak en üstde yeralıyor hemde baya dikine oynadığını düşünürsek bu iyi bir istatislik .. O bölgede başka ne yapması gerekir koşu mesafesi ve pres gücü? Bunlarda çok iyi bence yaşının da uygun olduğunu söylersek net iyi oyuncu diyebiliriz bence.

Takım hala çok vasat adamlarla dolu.
Koskoca transfer dönemi takımın kalitesi bir adım öteye gitmedi.

Bu takıma poldiyi saymazsak en az 5 tane ilk 11 oyuncusu lazım.

Hakan
Tolga
Eren
Sabri
Selçuk

GALATASARAYIN oyuncusu DEĞİL!

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Tolga Ciğerci maçın en iyisiydi Bruma ve Tolga geri kalan 3 haftada en iyi oyuncularımız bence

Levent Nazifoğlu: "Bu maçı hakeme bağlama lüksümüz yok ama kendisini zayıf buldum. Hakan Kutlu'dan fırça yedi maç boyunca."
Levent Nazifoğlu: "Hakemin görevi maçı hızlandırmaktır ancak bizim hakemlerimiz yavaşlatmak için elinden geleni yapıyor."
Levent Nazifoğlu: "3 maçta 7 puan aldık ve üzülüyoruz. 3 maçta 7 puana üzülmek de güzel."

Riekerink: "Akhisar karşısında çok iyiydik. Bugün ise gereken organizasyonu sağlayamadık."
Riekerink: "Sinan benim için bir kanat oyuncusu ancak bugün oyuna almadım. Yasin ile bir tartışma yaşamadık, taktiksel bir değişiklikti."
Riekerink: "de Jong'un umarım ciddi bir sakatlığı yoktur. Yarın MR'ı çekilecek. Sonucu bekleyeceğiz."

Hayır konuşupta moral bozmak istemiyorum ama herkesin ağzında 2.yarı kayseri kalemize gelemedi cümlesi var. Yahu ilk yarıdaki kadro olduğu gibi çıksa yine gelemezlerdi zaten, hangi anadolu takımı 1 1 den sonra oyunu rakip sahada oynarki. Çıkarın at gözlükleri takım hala kağnı gibi.

* takım ilerde çoğalamıyor
*bruma dışında adam eksilten başka biri yok
*ne sağ bek sol bek hücumda sıfır, orta yapmayı unutmuşlar resmen
* her duran topu yan pas geri pas olarak kullanan dünyada ki tek takımız
* set oyununda ceza sahasında sadece eren var , poldinin acilen 11 e girip o bölgeyi çiftlemesi lazım
* josue nin kanatta olmayacağını görmüş olduk, sinan ın acilen kendine gelmesi lazım

Kimse kusura bakmasin Sigthorson, Cavanda ve Podolski yetisse bile... Besiktas sampiyon olur bu ligde.

Biz ne kadar puan toplarsak bir tik fazlasini toplar Besiktas

Gokhan Inler cok iyi... 2 Beklerini soylemeye gerek yok.. Taraftar havaya girmis... Ilk 2 sene Fatih Terimli Galatasaray ne ise suanki Besiktasda o.

Gecmis olsun fazla umitlenmeyin derim. Ben kolay kolay boyle konusmam ilk 2 haftada. Gorunen koy klavuz istemez. Besiktas cok buyuk mallik sakatlik yapmazsa vermezler

2ncilige oynayalim.
Vay arkadas dünyanın en ezik takımını beğenenler var .forumda. NKBVAS

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etrafinizdaki Galatasaraylilari bosuna heveslendirmeyin inancli olmak takimi tutmak inanmak iyi birseydir ama koru korune pozitif dusunup bir beklenti icine sokmak bizi daha kotuye getirir.

Bu sezon 2ncilige oynicaz simdiden buna odaklanin buna alisin. Bos yere beklentiye girmeyin. Vallahide billahide bitti lig. Sizin icin diyorum beyler
Yuh ikinci hafta sanki beşiktaş takılmadı

bu kadar uclarda yasayan bir taraftar toplulugu yoktur herhalde dunyada.

yine klasik biz kume dusmusuz kayseri macina gore ve kargalar sampiyon olmus.

saka gibi.

Kimse kusura bakmasin Sigthorson, Cavanda ve Podolski yetisse bile... Besiktas sampiyon olur bu ligde.

Gokhan Inler cok iyi... 2 Beklerini soylemeye gerek yok.. Taraftar havaya girmis... Ilk 2 sene Fatih Terimli Galatasaray ne ise suanki Besiktasda o.

Gecmis olsun fazla umitlenmeyin derim. Ben kolay kolay boyle konusmam ilk 2 haftada. Gorunen koy klavuz istemez. Besiktas cok buyuk mallik sakatlik yapmazsa vermezler

2ncilige oynayalim.

Ağlak Şenol şuan ligde ki en iyi hoca

Fatih hocam gelirse işler değişir

Etrafinizdaki Galatasaraylilari bosuna heveslendirmeyin inancli olmak takimi tutmak inanmak iyi birseydir ama koru korune pozitif dusunup bir beklenti icine sokmak bizi daha kotuye getirir.

Bu sezon 2ncilige oynicaz simdiden buna odaklanin buna alisin. Bos yere beklentiye girmeyin. Vallahide billahide bitti lig. Sizin icin diyorum beyler

Hiçbir şeyin bittiği yok.31 hafta var daha.

2ncilige oynayalim.
Kusura bakma ben etrafımda böyle ağlak Galatasaraylı görmek istemiyorum o yüzden direk blokluyorum.

sent by note ????

yapilan transferler bes para etmez.kor topal,curuk combalak kim varsa almis cibiliyetini gondiklediklerim.ulan gecen sene 50 gol yedi bu savunma,ayni savunmayla lige soktunuz takimi serrefsizler..

2 deplasmana rağmen 7 puan güzel lakin 11 acil revizyon görmeli deplasmanda selcuk sneijder yedeğe çekilip Jong ve josue 11 e girmeli. İç saha maçlarında sneijder selcuk olabilir.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuh ikinci hafta sanki beşiktaş takılmadı

Besiktasin takildigi takim deplasmandaki Konyaspor.

Bizimkisi kume dusecek olan Kayserispor. Olaylara boyle bakmicaksin abi. Duz mantik degil bu futbol. Sahada iyi futbolcun varsa iyi futbol oynarsin

Besiktasda hepsi var. Havaya girdiler... Hocalari iyi.

Bizim sampiyon olma tek ihtimalimiz eger olurda 5ci hafta Besiktasa yenilir Riekerink gonderilir yerine Fatih Terim gelir bir havaya gireriz stad fullenir felan... Winnerligimizla aliriz sampiyonlugu Bjkden. ama bos hayal kurmaya gerek yok

Gecmis olsun.

Arkadaş sahada bariz görülen bir şey var . GS hucüma kalktığında ceza sahası içerisinde sadece eren var.

Bruma ve yasin çizgide

sneijder geriden gelip top alıyor içeriye giremiyor yada girmiyor.

Tolga ile selcuk veya dongun içeri girmek gibi bir düşünceleri hiç yok zaten.

Bu şekilde gol atmak çok ama çok zor. Hele hele iyi kalabalık kapanan takımlara karşı.

Maçın en suçsuz adamı Eren.

Adama top atamıyoruz ki. Adama sanki 3-5 top attık pozsyona soktukda o mu kaçırdı.

Ne zaman top havalandırsalar ceza sahasında veya yanında kimse yok...

4-3-3 oynuyorsan kanatlarında oynayan adamlar ligde en kötü performanslı hallerinin en az 8-10 gol atması lazım. orta saha daki 3 lünün hücum yönü ağırlıklı oyuncular olması lazım en az 2 sinin.

bu şekilde çok zorlanırız çok zor maç kazanırız.

Bruma ve tolga tartışmasız sahanın en iyi adamlarıydı. ayak basmadık yer kalmadı.

Bruma takımın tek hucum gücüydü.

Tolga ise başlı başlına tek başına duvar oldu her poziyonun içindeydi yerinde müdahalelerle çok iyi işler yaptı.

Açıkçası bu çocuga çöp dedim ve utandırdı beni.

Ben yanılmaya razıyım yeterki hep böyle oynasın.

Galatasaray yine başarılarla dolu bir gelecek inşa etmek istiyorsa Tolga Bruma Sinan gibi değerleri sürekli oynatmalı .

Bunlar gibi genç yetenekli oyunculara şans vermeli.

Bu tarz oyuncular aramalı.

30 unu aşmış kariyerini sonlandırmış artık sadece para peşinde olan adamlardan medet ummaktan vazgeçmeli...

Kusura bakma ben etrafımda böyle ağlak Galatasaraylı görmek istemiyorum o yüzden direk blokluyorum.

sent by note ������������������������

Bu yorumu 3cu haftada yapmamin sebebi milletin beklentiye girmemesi icin. Yoksa bende bilirim 25 haftayi beklemeyi ve pozitif dusunmeyi. Ben her sezon kimin sampiyon olup olamiyacagini onceden kestirebilen ve cogunda hakli cikan bir insanim. Ama InsAllah haksiz cikarimda birsey olur Sampiyon oluruz... bende g.t olurum Insallah

Besiktasin takildigi takim deplasmandaki Konyaspor.

Bizimkisi kume dusecek olan Kayserispor. Olaylara boyle bakmicaksin abi. Duz mantik degil bu futbol. Sahada iyi futbolcun varsa iyi futbol oynarsin

Besiktasda hepsi var. Havaya girdiler... Hocalari iyi.

Bizim sampiyon olma tek ihtimalimiz eger olurda 5ci hafta Besiktasa yenilir Riekerink gonderilir yerine Fatih Terim gelir bir havaya gireriz stad fullenir felan... Winnerligimizla aliriz sampiyonlugu Bjkden. ama bos hayal kurmaya gerek yok

Gecmis olsun.
Hiçbir GALATASARAY 'lı ezikleri.rakip kabul etmez.Sen gerçekten GALATASARAY 'lımısın!

O küme.düşecek dediğin kayseri yerden kalkmadı futbolun.içine etti burada savunması en.iyi denilen.fenere 3 tane atti,bize attıkları gol.ofsayt .olabilir kötü de.oynayabiliriz puan da kaybedebiliriz de sürekli beşiktaşi övmen nedir beşiktaşa sokayım

Sneijder de cok kötü

Al gülüm ver gülüm
Tolga bile daha çok dikine gidip ve dikine pas atıyor.

Wes böyle devam ederse Poldi ile 442 e geçiş yapılır.

Geri