GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 108

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,1K
Sayfa
108/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Ya ne terimi ne beşiktaşı :) 2 deplasman üst üste yaptık içerdeki maçımız da seyircisizdi akhisar ile berabere kalsak kayseriyi yensek ne fark edecekti orası da zor olur herkese.. İyi oynamadığımız kesin onu eleştirin de başka yerlere girip komik olmayın.

Kimse kusura bakmasin Sigthorson, Cavanda ve Podolski yetisse bile... Besiktas sampiyon olur bu ligde.

Biz ne kadar puan toplarsak bir tik fazlasini toplar Besiktas

Gokhan Inler cok iyi... 2 Beklerini soylemeye gerek yok.. Taraftar havaya girmis... Ilk 2 sene Fatih Terimli Galatasaray ne ise suanki Besiktasda o.

Gecmis olsun fazla umitlenmeyin derim. Ben kolay kolay boyle konusmam ilk 2 haftada. Gorunen koy klavuz istemez. Besiktas cok buyuk mallik sakatlik yapmazsa vermezler

2ncilige oynayalim.
Afiyet Olsun

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

Kimsede demiyorki takım geçen sene neydi şimdi ne oldu diye. JOR gerçekten taraftarın gönlünden geçen hamleler yaptı. Çöplerden kurtarıp evlat anlayışını bitirdi. İstediğimiz bu değilmiydi. Respect biraz ya.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açıkçası ben macın genelinde takımı begendim gecen sene 3 pas yapamayan takımdan buralara geldik seviye artacaktır

lakin bu sakatlıklar bence en cok kaderimizi belirler nedir bu herkesmi cenabet sahaya giren sakatlanıyor

Hiçbir GALATASARAY 'lı ezikleri.rakip kabul etmez.Sen gerçekten GALATASARAY 'lımısın!

O küme.düşecek dediğin kayseri yerden kalkmadı futbolun.içine etti burada savunması en.iyi denilen.fenere 3 tane atti,bize attıkları gol.ofsayt .olabilir kötü de.oynayabiliriz puan da kaybedebiliriz de sürekli beşiktaşi övmen nedir beşiktaşa sokayım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktasa bende sokayim. Amac Besiktasa sokup sokmamak degil, onlari rakip gorup gormemekde degil

Besiktasi o gozle gormiyeceksin. X bir takim olarak dusun Besiktasi

Bizde Galatasarayiz. ama o X takim daha iyi futbolcularla kurulu, taraftari daha istekli ve her mac fulluyor. baslarinda iyi bir hoca var ve o SOKTUGUMUN X takimi Sampiyon olucak

Bukadar basit! Ovmuyorum ben banane benim ezikligim felan yok. Objektif olarak bakiyorum olaya. Ortada oynadigimiz bir oyun var... ortada X takimin oynadigi bir oyunda var.

Karsilastiriyorum bakiyorum yok kardesim biz olamayiz diyorum bu kadar basit. Kayseri harbiden macin icine sicti o ayri bi konu

Besiktasa bende sokayim. Amac Besiktasa sokup sokmamak degil, onlari rakip gorup gormemekde degil

Besiktasi o gozle gormiyeceksin. X bir takim olarak dusun Besiktasi

Bizde Galatasarayiz. ama o X takim daha iyi futbolcularla kurulu, taraftari daha istekli ve her mac fulluyor. baslarinda iyi bir hoca var ve o SOKTUGUMUN X takimi Sampiyon olucak

Bukadar basit! Ovmuyorum ben banane benim ezikligim felan yok. Objektif olarak bakiyorum olaya. Ortada oynadigimiz bir oyun var... ortada X takimin oynadigi bir oyunda var.

Karsilastiriyorum bakiyorum yok kardesim biz olamayiz diyorum bu kadar basit. Kayseri harbiden macin icine sicti o ayri bi konu
Biz.oluruz veya olmayız o ayrı bir.konu ama.ezikleri övmeyin bana ha Başakşehir ha.beşiktaş

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu anki en ideal kadro başka çaremiz yok sigdorson dönünce belki çift forvet denenebilir.

-------------------muslera----------------

cavanda----- kütük------kütük--------carole

-----------------tolga-----dejong------------

podolski-----------sneijder---------bruma

-------------------eren----------------------

Buyuk ihtimal saglik kontrolune gonderdigimiz oyuncular icinde en saglami Tiote idi? Herkes mi sakat be kardesim yuh

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin başlayım selcugunuzada sneijderinizede durmadan bir kavga bir kargaşa siz nasil Galatasaraylisiniz merak ediyorum kişileri birakin birakin rengine armasina asik olun bu takimin salak salak yorumlar.

Muslera
Cavanda Chedjou Hakan(?!) Carole
Josue Tolga De Jong Bruma
Eren Podolski
Mevcut şartlarda en iyi 11 bu Josueyi koymamın nedeni gerektiğinde top tutabilmek Sneijderi koymamamın nedeniyse bence artık 4-4-2ye geçilme zorunluluğu maç kötü giderken Jong-Sneijder değişikliğiyle onu bi hamle olarak da düşünebiliriz keşke hızlı bi stoperimiz olsaydı demeden geçemiyo insan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bu takım bu sene eşek gibi şampiyon olacak bu puan kayıpları devam ederse ne king kong kalır ne şino ne riko ne yönetim hiçbiri eleştiriden kurtulamaz kıçı kırık takımları yeneceksiniz la liga da oynamıyoruz

Hicbiseycik olmaz. Gecen sene tarihimizin en rezil sezonunu gecirirkende ayni seyleri konustuk herkes koltugunda

Geri