GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 68

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
91,5K
Sayfa
68/112
BKayserispor11Galatasaray10 Eylül
2.yarı selçuğu sahada görürsem artık diklenirim ben kusura bakmasın rie bu adamı oynatması hata.

Kayseri sert oyunla hızımızı kesti. Bence De jong girip bir iki bacak kırmalı özellikle Sow denen elemanın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk inatla yan pas yapıyor inatla hemde.
Tolga top alıyor direk ileri oynuyor veya o mantalide.
Hızlandırmamız lazım oyunu karşıdaki çok vasat bir takım

Sent from my iPhone using Tapatalk

adam gibi link yok mu ya, nefret ediyorum turk liginden, her ne bakmak istesek süper hd linkler var... türk maclarini sanki 1965 mis gibi izliyoruz

Muslera
Sabri Semih Hakan Carole
De Jong
Selçuk Tolga
Bruma Eren Yasin​

55.dakikada farkı 3'e çıkarır bu kadro.

İyi başlayıp maçı bu hale sokmayı nasıl beceriyoruz anlamıyorum.

Selçuk yine o kötü dönemlerine göre iyi fakat hala yetersiz artık kulübe yolu gözükmeli.

Sneijder ne olursa olsun oyunda kalmalı pas meziyetleri takımda kimsede yok , o pozisyon umarım istisna olarak kalır ayrıca.

Yasin konusunda durum belli oynadığı her maç max. 25-30 dakika daha fazlası yok , Poldi dönmeli artık.

Bruma biraz daha cesur be oğlum be , tabi sende haklısın oyununa uyum sağlayan yok tek başına nereye kadar dribbling yapacaksın.

rikerink bey açıklayacaktır maçtan sonra niye bu kadar berbat olduğumuzu karabük maçı kayseri maçı rezil oyunu açıklar herhalde...

Ama bu foruma göre morinhodur rikerink nedense kimse hocayla ilgili tek kelam etmiyor..???? nerede acaba rikerink seviciler???

Riekerink mi girip oynasın?Ruhsuz Sabri ve Selçuk biraz kaba etlerini kaldırmaya tenezzül etsinler.

bu 11 ile şampiyon olamayız hedefe götürmez bu kadro.umarım riekering bu tabloyu bizim gibi görüyordur.işi bitik selçukla sneijderle orta sahayı tutamazsın.

Ligin fizik kondisyon anlaminda en hazir oyuncusu De Jong neden yedek tutulur ? Selcukla oynuyoruz arkadas daha kotu ne olabilir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt