GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 70

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
91,5K
Sayfa
70/112
BKayserispor11Galatasaray10 Eylül
Tempo tempo tempo... Tempoyu iyi oynarken düşürmek akdar saçma bir şey olamaz. Tempo yorulduğunu hissettiğin anda düşürülür. Arkana rüzgar almışken değil.

Kayseri'nin de top oynamaya niyeti yok. Hakem de yardım ediyor sağolsun.

yasin, bruma,sneijder, eren dörtlüsü zaten mücadeleci oyuncular değil bi de üstüne casper selçuku ekleyince takım pamuk helvaya dönüyor üflesen uçar o derece. bu takıma agresiflik ve sertlik şart selçuk yerine de jong ve gerekirse yasin yerine josue oynamalı.

Riekerink mi girip oynasın?Ruhsuz Sabri ve Selçuk biraz kaba etlerini kaldırmaya tenezzül etsinler.

tabi oynamasın krabük maçında süper oynadık kayseri maçıda keza öyle...

ben artık bu adamla ilgili yorum filan yapmıycam zaten geçen söyledim en az 10 hafta lazım görürlür iyimi kötümü diye ama takım hiç iyi sinyaller vermiyor..1 ben görüyorum herhalde umarım yanılırım.. ama işler çığrından çıkmadan 10 hafta sonra hala böyle oynarsak eğer acilen Fatih Terim gelmelidir...Benim fikrim...

Kayserispor'un her iki kanat kullanımının da etkili olduğu bir pozisyon;

CsAapXvWEAEsv-j.jpg

CsAapYFWIAArW7E.jpg

Bu arada bazı dangozlara belirteyim. Yeni kurallara göre gol buz gibi ofsayt.

Orada Umut dingilinin varlığı Hakan'ın topa hamle yapmasının önünü açıyor. Amiyane tabirle pasif ofsayt ama topun gönderildiği yerdeki oyuncu değil, topun çıktığı yerdeki oyuncunun pasif ofsaytı. Yeni kurallarda bu da önemli.

Son düzenleme:

Muslera
Linnes Chedjou Hakan Carole
Jong Tolga
Josue Sneijder Bruma
Eren.

Bu kadro maci rahat alir..

Sadece cesaret..

​

Geri
Üst Alt