GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 21

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,7K
Sayfa
21/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Arkadaşlar , maç formu burası. Bence karşı yakanın futbolcusunu başka yerde tartışsanız güzel olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

I have a dream

---------------------------------------------------Nando--------------------------------------
Cavanda----------------Chedjou------------------------------Hakan------------------Carole
------------------------------------------------De Jong-----------------------------------
--------------------------Tolga------------------------------Selcuk------------------------------
Yasin/Sinan----------------------------------Eren-------------------------------------------Bruma

Hoca Selcuk'la ilgili yaptigi her aciklamada kaptan vurgusu yapiyor,yedek birakacagini sanmiyorum

Sneijder'in hollanda milli takimindaki performansindan da bahsetti basin toplantisinda,Yasin'in yerine milli takimda oldugu gibi Sneijder'i sola yakin oynatabilir

Ortada selcuk-de jong-tolga üclüsü olur

Belki orta Alanda bir üstünlügümüz olur ama hucumda etkili olamayiz bence o yüzden kanatli sisteme devam edelim

Cavandanın ilk 11 başlatacağını sanmıyorum çarşamba günü sakatlığı tamamen geçip takımla birlikte başladı çalışmalara.
Selçuğu da keseceğini düşünmüyorum ama nerede ogünler.
De Jong için gayet fit ve hazır dedi dün ve ben oynatacağını düşünüyorum.
De Jong Tolga
Selçuk
Bruma eren sneijder
Büyük ihtimal böyle çıkacaktır. Sinan için forvet oynayamaz ve şu an için bir yedek oyuncu konumunda şeklinde bir açıklama yaptı bugünkü toplantısında.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt