GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 22

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,8K
Sayfa
22/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
bizim maclarda gol yiyip yemiyecegimize chedjou efendi ve semih efendi karar veriyor

de jong melodan dahada psikopat bir herif saha içinde şu ikisine iki tane çaksa keşke

Su orta sahayi cok merak ediyorum. Aciklamalara bakarsan kaptan falan diyor Selcuk'a ama ayni zamanda 11 oyunculari bile 18'de kendini bulmayabilir demis

Oksayip kobrayi salmis resmen RieKing Bey!

Sent from my iPhone using Tapatalk

hoca bence de jong tolga selçuk la başlar ortasahada ama baktı gördü selçuk kıçını döndürene kadar nakulma tur bindirmiş

josue yi alır oraya bence eger 3lü ortasaha oynayacaksak de jong tolga josue olmalı pas akışı hem daha hızlı olur

Bana bu sezon biraz 2013-2014 sezonunu hatırlatıyor.O sezon başında galatasaray 2 sene üst üste şampiyon olmuştu artı 1 önceki sezon ş.ligi çeyrek finali yapmıştı ve açık ara favori gösteriliyordu.Fenerbahçe ise ersun yanal ile anlaşmıştı ve beklenti çok düşüktü.Buna rağmen lig başında öyle bir seri yakaladılar ki bir anda 9 puan öne fırladılar ve bir daha yakalayamadık.

Bu sezonda beşiktaş büyük favori biz ise 2013-2014 sezonunda fenerbahçe pozisyonundayız.Eğer 10.haftaya kadar beşiktaş tam ritm yakalamadan bir seri yakalayıp 6-7 puan fark yaparsak bir daha geriye bakmayız.Fikstürümüz buna çok müsait.

Bu yüzden önümüzdeki 7-8 hafta sanılandan çok daha kritik.Bu nedenle bu maç mutlaka kazanılmalı.

Bana bu sezon biraz 2013-2014 sezonunu hatırlatıyor.O sezon başında galatasaray 2 sene üst üste şampiyon olmuştu artı 1 önceki sezon ş.ligi çeyrek finali yapmıştı ve açık ara favori gösteriliyordu.Fenerbahçe ise ersun yanal ile anlaşmıştı ve beklenti çok düşüktü.Buna rağmen lig başında öyle bir seri yakaladılar ki bir anda 9 puan öne fırladılar ve bir daha yakalayamadık.

Bu sezonda beşiktaş büyük favori biz ise 2013-2014 sezonunda fenerbahçe pozisyonundayız.Eğer 10.haftaya kadar beşiktaş tam ritm yakalamadan bir seri yakalayıp 6-7 puan fark yaparsak bir daha geriye bakmayız.Fikstürümüz buna çok müsait.

Bu yüzden önümüzdeki 7-8 hafta sanılandan çok daha kritik.Bu nedenle bu maç mutlaka kazanılmalı.

2013-2014 sezonundaki Beşiktaş durumuna düşmeyelim de.

2013-2014 sezonundaki Beşiktaş durumuna düşmeyelim de.

Kötü senaryoda maalesef öyle olur.

Beşiktaş da o sezon 4'te 4 yaparak bizim maça gelmiş içeride bize yenilmiş ve dağılmıştı.

Biz de önümüzdeki 2 maçı alırsak 4'te 4 yapacağız ve beşiktaş karşısına çıkacağız.Enteresan bir durum olacak.

Ben yine de 4'te 4 yaparak oraya gidersek ve yenilirsek beşiktaşın yaşayacağı yıkımı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Çünkü onlar o maçı içeride kaybedip ağır bir şok yaşadılar ve üstüne seyirci cezası alıp iyice sıvadılar.

Biz ise kaybedersek ligdeki en önemli rakibimize deplasmanda kaybetmiş olacağız yani telafisi olan bir maç olacak.

Bu sene tek kulvarda gidiyoruz.En kötü ihtimal yarışın içinde oluruz son haftaya kadar.Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Son derece zor bir müsabaka.

İlk puan kaybımız olabilir.

tumblr_inline_nwp2n0RgQj1s9clfh_500.png

Geri
Üst Alt