GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 24

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,8K
Sayfa
24/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Serdar da hafif sakatmış bu ne arkadaş , keşke hiç kimseyi almasaydık ; ne anladım bu işten. Sıradaki de kesin Tolga'dır sakatlanacaklardan ama Sabriye bir şey olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

----------Muslera------------

Sabri--Chedjou--Balta--Carole------

-------De Jong--Tolga---------

Sinan--------Sneijder------Bruma

--------Eren Derdiyok--------

Sub:Cenk,Serdar,Cavanda,Selçuk,Josue,Yasin,Podolski

Riekerink, Hollanda formasıyla 2 maçta da oynayan Sneijder'i Kayserispor maçında dinlendirmeyi düşünüyor. (A Spor)

Eğer doğruysa kadro bu olur:

Muslera
Sabri Chedjou Hakan Carole
Tolga Selçuk
Yasin Josue Bruma
Derdiyok

Akhisar macindan sonra Yasini kesecegini düsünmüyorum acikcasi. Sinan yedek kulübesinde dursun da biraz akli basina gelsin.

Sneijder'in dinlendirecegini de düsünmüyorum. Kadro böyle olur.

Muslera
Sabri Chedjou Balta Carole
Selcuk;( Tolga
Yasin Sneijder Bruma
Eren​

Hevesim kaçtı arkadaş , cavanda sakat , sigdorson sakat , Serdar desen doğuştan sakat . Ee hani yine aynı kadro bruma işte şapkadan çıktı , o da Aysal döneminden. Bekle bekle ama git Sabri Yasin kanadını izle , şaka gibi. Allah Hakan ile chedjou'ya sakatlık vermesin çünkü arkada başka bir bela bekliyor ( Semih kızımız )

Cavanda'ya ne oldu arkadas? Hani takimla calismaya baslamisti.

Sezona bak anasini satayim:

Kolbeinn
Podolski
Cavanda
Koray
Serdar

Hepsi sakat, oynanan lig maci 2.

Umarım yarın linnes , Tolga , jong , josueli bir kadro olur . Aksi takdirde sadece yenmemiz için izlerim , zevk almam

Not: Sabri nefretim , linnes çöpünü görmemi sağlıyor

Galatasaray’ın Kayserispor karşılaşması için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan.

Çok ciddi anlamda stoper sıkıntımız var şuanda.Stoper oynayacak 2 tane adam var.Yedek stoper yok.Kendimizi 1 ay sonraki milli araya bir an önce atmamız lazım.Rize,beşiktaş ve antalya maçları var o zamana kadar.Semih efendi iyileşmiş mi.O zaman yedek stoper var ama kendisini topçudan sayarsak tabi

Son düzenleme:
Bu maçı gol yemeden 0-2 tarzı bi skorla geçip içerdeki rize maçında bol gollü ve güzel oyunla geçersek takıma ve taraftarlarımıza inanılmaz bi hava katacaktır.Aynı zamanda rakiplerde hafiften tırsmaya başlıycaktır.Umarım herşey gönlümüzce olur.

Skor tahminim 0-2 kayseriyi yeneriz

Geri
Üst Alt