Ufuk Erten
10 Numara!
Eren, Sneijder
0-2
0-2
yönetim dogal olarak riekerinke soruyordur oda en iyi oyuncusu sneijdera. Dolayli olarak bi fikir alisverisi yapildigi kesin. Transfer konusundaki yönetimin acizligide burda yine belli oluyor iste.Kulübü yönetiyor diyor. Sneijder nasil kulübü yönetsin böyle sacmalik mi olur yahu?
Selçuk'un kefil olduğu adam sayısı 2 dir
Onlarda Burak ve Olcandır
Diğer başarısız transferleri onun üstüne yıkmaya çalışmayın.Sırf Umutla aynı takımda oynadı diye Selçuk'un transfer ettirdiği sanılıyor :asd22:
Hoca kovulur Selçuk yaptırdı :asd22:
İş Sneijder'e uzanınca saçma sapan düşünce oluyor nedense![]()

Anlatamadim heralde. Dedigine katiliyorum, heralde türkiye'nin üstünde. Ama kulüp yönetiyor diyorlar, kulüp yönetmek sadece transfer ve futbol mu? Degil. Art niyet bu.yönetim dogal olarak riekerinke soruyordur oda en iyi oyuncusu sneijdera. Dolayli olarak bi fikir alisverisi yapildigi kesin. Transfer konusundaki yönetimin acizligide burda yine belli oluyor iste.
sneijder'in futbol anlayisi turkiyenin ustunde bir oyuncudur dunya kupasi finali oynamis ve sampiyonlar ligi kazanmis bir futbolcudur.
selcuk'un bildikleri umut olcan tarik meyhanede buldugu adamlar iste.
Sonunda
Ozledik be Cimbom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Denayer adim attirmamisti kendisine gecen sezon.nakoulma yavşağı yine şov yapar,sadece bize oynuyo
volki yabancı dizi önerir misin