GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 28

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
91,4K
Sayfa
28/112
BKayserispor11Galatasaray10 Eylül
Kulübü yönetiyor diyor. Sneijder nasil kulübü yönetsin böyle sacmalik mi olur yahu?
yönetim dogal olarak riekerinke soruyordur oda en iyi oyuncusu sneijdera. Dolayli olarak bi fikir alisverisi yapildigi kesin. Transfer konusundaki yönetimin acizligide burda yine belli oluyor iste.

sneijder'in futbol anlayisi turkiyenin ustunde bir oyuncudur dunya kupasi finali oynamis ve sampiyonlar ligi kazanmis bir futbolcudur.

selcuk'un bildikleri umut olcan tarik meyhanede buldugu adamlar iste.

Selçuk'un kefil olduğu adam sayısı 2 dir

Onlarda Burak ve Olcandır

Diğer başarısız transferleri onun üstüne yıkmaya çalışmayın.Sırf Umutla aynı takımda oynadı diye Selçuk'un transfer ettirdiği sanılıyor :asd22:

Hoca kovulur Selçuk yaptırdı :asd22:

İş Sneijder'e uzanınca saçma sapan düşünce oluyor nedense :D

14212669_1365730043472476_2462224085467461452_n.jpg

Selçuk'un kefil olduğu adam sayısı 2 dir

Onlarda Burak ve Olcandır

Diğer başarısız transferleri onun üstüne yıkmaya çalışmayın.Sırf Umutla aynı takımda oynadı diye Selçuk'un transfer ettirdiği sanılıyor :asd22:

Hoca kovulur Selçuk yaptırdı :asd22:

İş Sneijder'e uzanınca saçma sapan düşünce oluyor nedense :D
selcuk-500x250.jpg

iste xelcuk

yönetim dogal olarak riekerinke soruyordur oda en iyi oyuncusu sneijdera. Dolayli olarak bi fikir alisverisi yapildigi kesin. Transfer konusundaki yönetimin acizligide burda yine belli oluyor iste.

sneijder'in futbol anlayisi turkiyenin ustunde bir oyuncudur dunya kupasi finali oynamis ve sampiyonlar ligi kazanmis bir futbolcudur.

selcuk'un bildikleri umut olcan tarik meyhanede buldugu adamlar iste.
Anlatamadim heralde. Dedigine katiliyorum, heralde türkiye'nin üstünde. Ama kulüp yönetiyor diyorlar, kulüp yönetmek sadece transfer ve futbol mu? Degil. Art niyet bu.

Yönetme degil de fikir alisverisi herzaman olmustur Türkiye liginde

Kulup baskanlari ve yöneticiler otel,insaat gibi sektörlerden olduklari icin futbolu bilen kisilerden fikir edinmeleri herzaman olmustur

Hagi bülent akin'i aldirmisti mesela

Fb de Alex maldonado'yu aldirmis mesela

Bu maçta sürpriz birinden gol bekliyorum.Sabri, Tolga, Hakan Balta .

Profilide değiştirdim, Hakan'dan kesin gol bekliyorum hadi be.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt