GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 71

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
91,5K
Sayfa
71/112
BKayserispor11Galatasaray10 Eylül
Selçuk, Sabri, Sneijder berbatlar, Eren'e yine 1 tane orta yok anasını satayım, duran topları direk kullanmamak ne demek, karşı alanın her noktasından serbest vurularda dire yollayın hakan, Chedjou, Eren, Tolga'yı bak bakalım neler oluyor, Bruma dışında adam gibi oynayan yok takımda.

Cok basit aslinda gercekten cok basit. 2. Yari gol atmak istiyorsak

Top bizde kalmali= Yasin out Josue in

Donen toplari almaliyiz=Selcuk out De Jong in

Yani Galatasaray antrenoru bunuda dusunemiyorsa burada isi yok

CsAf00UWEAEFZdj.jpg

Cok basit aslinda gercekten cok basit. 2. Yari gol atmak istiyorsak

Top bizde kalmali= Yasin out Josue in

Donen toplari almaliyiz=Selcuk out De Jong in

Yani Galatasaray antrenoru bunuda dusunemiyorsa burada isi yok
Katılıyorum ama ek olarak bugün Sniper da.kötü

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topa sahip olmaya çalışan bir takımda yan pas ve geri pas yapacak futbolcular elbette ki değerlidir.

Öyle hemen basitmiş gibi düşünmemek lazım bu işleri.

Ilk 3 hafta savunmanin helva gibi oldugu goruldu ancak riekerink beyde bizim gibi izliyor iste
adam ne yapsın bi stoper istedi onu da beceremediler bi de gidip müzmin sakata 4.5 milyon vermişler almışlar o gelmeden önce adam da stoper bolluğu var diye fazla diretmedi transfer için. bu stoperlerle her takımdan her an gol yeme potansiyeline sahibiz

Öyle bir şey iddia eden yok.

Dikkat ettiysen Chedjou-Semih değişikliği de var.

Chedjou zaten oyuncu değil , onu geçelim.

Orta saha oyuncusu olan Tolga'dan defansif meziyetleri daha kötü olur mu bir takımın stoperlerinin ya , inanılmaz.

Bu takıma Cavanda , De Jong ve Podolski gelecek elbet bir şekilde , şu şartlarda Selçuk ve Yasin'in üretkenliklerinin zayıf olması bizi bu duruma sokuyor.

De Jong
Tolga Sneijder
Sinan Eren Bruma

Şuan bana daha mantıklı geliyor yada saldıracaksak gümbür gümbür , De Jong yerine Josue oyuna Tolga liberoya.​

Selçuk'u devre arası çıkaracak billur var mı bakalım Riekerink'te?

Hiç zannetmiyorum.
Yahu Gökhan havaya göre yorum yapiyon. 1 saat önce kesilmemesi dogru, kaptan gol atacak fln diyorsun, simdi de billurdan bahsediyorsun..
Anlamadim ki bu isi ben.

Ayrica Selcuk her ne kadar kötü olsada bu 45 dk icin asmamak gerekir. Kayseri futbol mu oynatiyor, tekme tokat daliyorlar.

Ne yapsin? Stoper mi var alsin oyuna?

Yedigimiz gol tamamen stoper eksiligi yuzunden

Sent from my iPhone using Tapatalk

volkan bari sen yapma kardeşim... sen mantıklı adamsın...
Şimdi hangi mantıkla sabri selcukla maça başlarsın hadi başladın çıkart 2.devre acil..
Takım o kadar kötü oynuyorki 3 maçtır forumda rikernk bey rikerink bey diyip geberiyor... Bende buna tutuluyorum.....Yahu adamın geçen seneye göre yaptığı tek olumlu hareket yok takım bildiğin aynı 1 melomuz yok drogbamız yok ufaluji yok eboue yok ve FAtih Terim yok ve biz aaaaaawaww süper kadro kuruldu hocada Fatih Terimden iyi diyebiliyoruzzz?? snn için demiyorum forumun çoğusu bu kafada...
Hoca suçlu değilse benmi sucluyum kardesim sen ben öteki selcuk sabri oynamasın diyebiliyorsak bu adam niye ısrarla oynatmanın peşinde

Geri
Üst Alt