GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 102

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,3K
Sayfa
102/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Akhisar maçında boşuna umutlanmışız demek ki. Takım yine aynı tas aynı hamam. Yaptığın transferlerin çoğu sakat daha forma bile giyemedi. Diarra derken De Jong dedin onu aldın herif 45 dakikayı tamamlayamadı bırak 90 dakikayı :red: Yaptığın en iyi transfer kiradan dönen Bruma... Başka söze gerek yok herhalde.

Sneijder de böyle oynayacaksa alsın topunu sektire sektire memleketine dönsün.

Puan kaybını hakettik de üretken olamamamız ilerisi için kötü. Takımın bruma dışında ofansif hiçbir yeteneği yok.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri tolgaya desin uzaktan sut filan atmasin mumkunse..takimda bir tolga bir bruma cabaladi bugun..olay puan kaybetmek degil kendimizi kandirmayalim 3 macin 2sinde net olarak kotuyduk..josue yasin degisikligi sacmaydi sakatligi yoksa.

perrarirayı almadık zamanında bedavaya şimdi yok linnes yok cavanda abidük gubidik adamlardan performans bekliyoruz ne salak işler yaptık yav

süper oynadık 1-1 bitmesi adaletsiz olduı rikerink bey helal olsun fizik kondisyon takım şahane

Kesin şampiyon oluruz rikerink bey **** yiyim 10 sene daha kal derwalll gibi adamsın vesselam oyun anlayısı olarak o kadar ileri seviyedeki takım izlemesem futbol bilmesem hüloooooğğ çekicem bazıları gibi rikerink bey ?? FAtih Terimin sağ tırnağı olamazsın

Rikerink bey sen profesyonel futbol takımı hocası olamazsın..(Olursun lan arkanda tuhaf bir topluluk tuhaf futboldan anlamayan yönetim varsa olursun)

Rikeirnk bey biz niye 90 dakika gol pozisyonuna giremedik ?? Rikerink bey saftig gibi olucaksın hissediyorum hamit girdi oyuna :D

Rikerink Bey 90+5 maçı kazanırsak posterini asıcam rikerikkkkkkkkk beyyy
Bir MAL gördüm sanki

Sneijder Selcuk Tolga Josue gol tehdidi yaratamazsa isimiz cok zor.

Sene basi malesef bu tip git geller oluyor.

Milli takim arasi malesef tempomuzu cok olumsuz etkilemis.

Icimizdeki irlandalilari (Fatih liman , Aydin Aslan )ve kuşlari sevindirdik.

Ama moral bozmaya gerek yok. Sene basi ve inanilmaz sakat var. Serdar tam bir yonetim faciasiydi, patladi.

macin 37. dakikasinda 1-0 idi ve gol geliyorum dedi resmen degisiklik lazim dedim

selcuk cikip de jong girmeliydi akabinde golü yedik

selcugu ilk yarida cikarmak zor lakin maca baslamasi hata idi

yasin degikligine ise hic anlam vermeedim adam golü atti fena da oynamadi

degistiriyorsan da josue ile degil sinan ile degistirirsin

türkiye futbolu bu. rakip tempo tuttumu, yere yat, maci sogut. bu maclarda bitane attinmi, mac cözülür ama bizim duran top zayfimiz hala ortada malesef

Geri