GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 105

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,3K
Sayfa
105/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
He bu macida sev yada sevme kabul edeceksin Riekering verdi. Ilk yari ikinci yaridaki kadro cikmaliydi. Boylece 2 tane hamleni de kotu oynayan oyunculari statik olarak degistirmek yerine degisik hamlelerle kullanabilirdik.
Katılıyorum. Yasin hamle oyuncusu zaten. Dejong ve josue oyunu tutmak için iyi hamleler ama bize gol lazımdı. Skor için yapabileceği tek hamle sinandı onu da almadı malesef.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok sinirliyim. Ne olursa olsun haketmedik puan kaybini. Cok kotu oynamadik ama yavas oynadik. Puan kaybi olurda su serefsiz kayseriye puan kaybettik ya baya koydu bana

Ayrica Adminlere ricam bu yorumumu okusunlar ve cevaplasinlar. Mac sirasinda zaten kanser olmusuz , forumda bazi kus mu diyeyim troll mu diyeyim bilemedim sadece adami deli ediyorlar. Birgun oyle bir kufur edecem ki benim gibi dogru duzgun yorum yapan uyelerden birini kaybedeceksiniz. Yok Selcuk olsaydi , yok sabri boyle , yok riekerink boyle. Amaclari belli. Sinir edip ceza almamiza yol acmak.

Son düzenleme:
valla bu takım bu sene eşek gibi şampiyon olacak bu puan kayıpları devam ederse ne king kong kalır ne şino ne riko ne yönetim hiçbiri eleştiriden kurtulamaz kıçı kırık takımları yeneceksiniz la liga da oynamıyoruz

Yönetim bir an önce bir TD bulmalı. Riki iyi kalpli sempatik bir insan. Adamada kaldıramayacağı yük yükleyip harcamayalım. Alt yapımızı toparlasın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umut Bulut: "Beni taraftarın önüne atıp itibarsızlaştırdılar, paragöz yaptılar. Beni kötü duruma düşürdüler."
Umut Bulut: "Kendi çıkardıkları yalan yanlış haberlerle beni taraftarın önüne attılar. Algı oluşturuldu."

yaw he he

Anti futbol oynayan rezil bir takıma puan kaybettik,olabilir CANINIZ SAĞ OLSUN.ÇOCUKLAR ama.lütfen bir.daha bu kadar kötü oynamayın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lionel Carole de adam akıllı bir tane orta kesebildi o da son saniye de Sneijder gibi kısa adama denk geldi :red: O top Eren'e gelseydi belki de yine bir son saniye golü ile maçı alacaktık.

Umut Bulut: "Beni taraftarın önüne atıp itibarsızlaştırdılar, paragöz yaptılar. Beni kötü duruma düşürdüler."
Umut Bulut: "Kendi çıkardıkları yalan yanlış haberlerle beni taraftarın önüne attılar. Algı oluşturuldu."

yaw he he
Ne kadar haysiyetsiz bir herif çıktı bu anlamak zor. Yeteneksiz herifin tekiydi bunu biliyorduk da bu kadar karaktersiz olduğunu bilmiyorduk öğrenmiş olduk.

yaw he he
Ulan at kafasi o zaman neden 1 milyon euroyu kusuratina kadar aldin adam degilsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ft style oynamamiz lazim ya

dikkat edin rakip ceza sahasinda 1'den fazla topcu yok

en iyisi 2 forvet oynayip sol kanatta sneidjer'i kullanmak

carole tek basina idare etsin sol beki artik zaten sadece anamizin liginde oynuyoz anasini satim

Geri