16/17 H:31 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | MS | 14 Mayıs

Hadi gereksiz herifler, bir işe yarayın da;geleceğimiz adına bugün de vasat altı top oynayıp puan ve puanları antepte bırakıp gelin.
Bu konuda başta leşçuk ve zabriye güvenim tam!!

DURSUN İSTİFA!

sinan 18deyse onu oynatsın bari son halini izleyip sövelim bizde

taptap

Bu imza kampanyasının biraz daha ses getirmesi için küme düşecek takıma yenilmemiz daha hayırlı olur.

Yasin copu yokken ideal hucum hattini gorecegiz ilk defa.De jong da oynamazsa kazaniriz.

Yasin copu yokken ideal hucum hattini gorecegiz ilk defa.De jong da oynamazsa kazaniriz.

Ideal hücum hatti nasil?

Ben Yasini zerre begenmem ama Garry denen adamdan daha iyi oldugunu söylemekten de kacinmam. Yasini begenmiyoruz falan ama Garry ondan daha kötü.

Ideal hücum hatti nasil?

Ben Yasini zerre begenmem ama Garry denen adamdan daha iyi oldugunu söylemekten de kacinmam. Yasini begenmiyoruz falan ama Garry ondan daha kötü.

Yasin kendine oynayan bencil,futbol zekasi sifir olan bir cop.İkisi de Galatasaray'in 18'ine girecek duzeyde degil orasi ayri konu.

koray günter kadroda

bakalım tüdor seneye kampa götürecek mi kendisini
Bence bakman gereken; oyuncular tudor'u kampa götürecekler mi?

Bugün oyuncular,kaybedecekleri puanlar ile tudor ve dursunu bir kez daha hedef tahtasına koyacaklar ve bütün oklar oyunculardan yonetime kayacak.

Yönetim de tudoru kovarak yem edecek.

DURSUN İSTİFA!

Son düzenleme:
Yasin kendine oynayan bencil,futbol zekasi sifir olan bir cop.İkisi de Galatasaray'in 18'ine girecek duzeyde degil orasi ayri konu.

Ya bana göre de zaten öyle. Ama eldeki adamlara göre konusursak Yasin Garry den üstün bence.

Ama dedigine katiliyorum ikisine de bizde yer olmamali.

Bence bakman gereken; oyuncular tudor'u kampa götürecekler mi?

Bugün oyuncular,kaybedecekleri puanlar ile tudor ve dursunu bir kez daha hedef tahtasına koyacaklar ve bütün oklar oyunculardan yonetime kayacak.

Yönetim de tudoru kovarak yem edecek.

DURSUN İSTİFA!

katılmıyorum , bu haftaiçi dö yaptığı açıklamalarla bir süre de olsa bombayı topçuların kucağına koydu bence

tudoru da göndermeyeceğim dedi, bugüne kadar söylediği yalanlara bir son vermediği taktirde sonbaharda kongre yapacağını anlamıştır sanırım

Son düzenleme:
Fark atacagiz herzamanki gibi anca garibanlara yetiyor bunlarin gucu

Daha önce adı Tottenham ve Manchester United ile anılan Bruma’yı bu akşam bir başka İngliz kulübü izleyecek. Ajansspor’un haberine göre Portekizli oyuncuyu Manchester City yetkilileri bu akşam Gaziantep’te mercek altına alacak ve rapor hazırlayacak. (Gamaspor)

C_ymhwiXkAA7VwK.jpg

Manchester City'nin transfer komitesi, Gaziantepspor-Galatasaray maçını tribünden takip edecek ve Bruma hakkında rapor sunacak. (Ajansspor)

Geri
Üst Alt