Ahmet Güneş
Sarı Üye
- 20 Ağustos 2014
- 736
- 85
- 598
nasıl oynuyoruz
cevap verenlere teşekkürler
cevap verenlere teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bişey sorucam müsaden ile, Sneijderin daha ne yapması gerekiyor maç içinde?sneijder ve bruma en kötüleri takımın
Eh iste, rakip guclu olmadigi icin izlenir yoksa oyle ahim sahim bir futbol yok.Eve yeni geldim nasıl oynuyoruz izlemeye değer mi
Zeki ŞentürkGrandeSaray @GrandeSaray
BİLGİ: ultrAslan adlı bir grup, "Yönetim İstifa" tezahüratı yapan Galatasaray taraftarlarına saldırdı.
Üstat yerli hiç almayalım mümkünseAntep düşerse Orkan'ı alak rotasyona
bişey sorucam müsaden ile, Sneijderin daha ne yapması gerekiyor maç içinde?
Benim izlenemim devamlı top almak için boşa çıkıyor, pas istasyonu görevini yapıyor, her ne kadar herzaman ki gibi bir iki topu basit bir şekilde kaybetmiş olsads ve iki gollük pas, biri brumaya biri sinana, kendi girdiği zor pozisyonda ki vuruşu ve sinanın kafasına orta.
Sorun da zaten orada. Mainz kümede kalmayi garantiledi dün, Köln'ün ise hala 5.lik icin sansi var. Oradan pek ekmek cikmaz bize.
Dortmund ise mutlaka kazanmak zorunda yoksa 3.lük elden gidebilir Hoffenheim'a.
tudorla başlamıyorki bu olay reis en baştakilerle başlıyor. olay sadece hoca ile bitse keşke bu brumanın çalıştığı 7. 8. hocası bi süre sonra o da görüyor nasıl bi çiftlikte olduğunu ne gerek var bukadar kasmaya alayım gideyim en azından kendimi pazarlıyayım diyor.
orkan müthis olur hem böylece serdar aziz spor salonunda yalniz kalmaz sezon genelinde
Hocam elbet kazık girecek en azından maliyeti az olsunÜstat yerli hiç almayalım mümkünse
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım, katılıyorum genel durumuna, ki takımın tümü için geçerli ama bu maç nazarında sahanın en kötüsü cümlesine katılıyorum, sahada podolski, sabri gibi daha leş oyuncular varken.kilo verip fit olması gerekiyor. aldığı topların yarısını ezdi. anteple oynuyoruz farkındaysan o yüzden diğer yarısını olumlu kullandı. beşiktaşa fenere başaka trabzona da böyle oynayınca bu 4 takımdan 8 maçta toplam 1 puan alıyorsun işte.
Anladım, katılıyorum genel durumuna, ki takımın tümü için geçerli ama bu maç nazarında sahanın en kötüsü cümlesine katılıyorum, sahada podolski, sabri gibi daha leş oyuncular varken.