16/17 H:31 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | MS | 14 Mayıs

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray iyi oynuyor. Belki Fenerbahçe'yi geçeriz umuduyla yüksek tempoyla oynuyorlar, tempo inanılmaz"

:asd22:

Muslera'nin kisa kollu forma ile sahaya cikmasinin nedeni dövmesidir buyuk ihtimal

sneijder ve bruma en kötüleri takımın
bişey sorucam müsaden ile, Sneijderin daha ne yapması gerekiyor maç içinde?

Benim izlenemim devamlı top almak için boşa çıkıyor, pas istasyonu görevini yapıyor, her ne kadar herzaman ki gibi bir iki topu basit bir şekilde kaybetmiş olsads ve iki gollük pas, biri brumaya biri sinana, kendi girdiği zor pozisyonda ki vuruşu ve sinanın kafasına orta.

GrandeSaray‏ @GrandeSaray
BİLGİ: ultrAslan adlı bir grup, "Yönetim İstifa" tezahüratı yapan Galatasaray taraftarlarına saldırdı.

bişey sorucam müsaden ile, Sneijderin daha ne yapması gerekiyor maç içinde?

Benim izlenemim devamlı top almak için boşa çıkıyor, pas istasyonu görevini yapıyor, her ne kadar herzaman ki gibi bir iki topu basit bir şekilde kaybetmiş olsads ve iki gollük pas, biri brumaya biri sinana, kendi girdiği zor pozisyonda ki vuruşu ve sinanın kafasına orta.

kilo verip fit olması gerekiyor. aldığı topların yarısını ezdi. anteple oynuyoruz farkındaysan o yüzden diğer yarısını olumlu kullandı. beşiktaşa fenere başaka trabzona da böyle oynayınca bu 4 takımdan 8 maçta toplam 1 puan alıyorsun işte.

Sorun da zaten orada. Mainz kümede kalmayi garantiledi dün, Köln'ün ise hala 5.lik icin sansi var. Oradan pek ekmek cikmaz bize.

Dortmund ise mutlaka kazanmak zorunda yoksa 3.lük elden gidebilir Hoffenheim'a.

Gs macı gidin alman takımı konusunda konuşun rahatsız oluyoruz

tudorla başlamıyorki bu olay reis en baştakilerle başlıyor. olay sadece hoca ile bitse keşke bu brumanın çalıştığı 7. 8. hocası bi süre sonra o da görüyor nasıl bi çiftlikte olduğunu ne gerek var bukadar kasmaya alayım gideyim en azından kendimi pazarlıyayım diyor.

Onu da beceremiyor; baksana stadda özellikle onu izleyenler var yine de mal gibi oynuyor.

kiralama sözleşmesini bilmiyorum ama real sociedad'da kalmadı. Neden acaba!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aslında nekadar saglam durumda bilmiyorm ama bizim aradgımız forvet tam olarak jackson martinez komple 9 numara

kilo verip fit olması gerekiyor. aldığı topların yarısını ezdi. anteple oynuyoruz farkındaysan o yüzden diğer yarısını olumlu kullandı. beşiktaşa fenere başaka trabzona da böyle oynayınca bu 4 takımdan 8 maçta toplam 1 puan alıyorsun işte.
Anladım, katılıyorum genel durumuna, ki takımın tümü için geçerli ama bu maç nazarında sahanın en kötüsü cümlesine katılıyorum, sahada podolski, sabri gibi daha leş oyuncular varken.

Gelmiş gariban antebi yeniyorlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım, katılıyorum genel durumuna, ki takımın tümü için geçerli ama bu maç nazarında sahanın en kötüsü cümlesine katılıyorum, sahada podolski, sabri gibi daha leş oyuncular varken.

ben fit bir sneijderin 2 yıl daha kalmasını isterim ama bu görüntü de mümkün değil bize zarar vermeye başlar iyice

Geri
Üst Alt