16/17 H:33 | Alanyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 29 Mayıs

O kadar da olsun yani 22 yaşında bu çocuk. Bunu gözden kaçırıyorsunuz bazen.

Sen topu hep Bruma ya at sonra al da yarat de. Bu kadar şımarmaması çok doğal. Çocuk alıyor topu basıp gidiyor takip eden yardım eden yok.

sent via GSC
aslında sende haklısın takım neresinden tutsan elinde kalıyor ama ben Brumada bunu takımın iyi olduğu zamanda yapma potansiyelini görüyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Şu gomisi isteyenler neye dayanarak istiyorlar hayret ediyorum.
Bizim takımın ortasahasi hareketsiz buna rağmen gidip durağan oynayan bir forvet alırsak hem gomise hemde takıma çok küfür ederiz.

Bize dolaşan,koşan,en az 2 metre top surebilen forvet lazım.
Aksi halde bir sezon daha çöpe gider.
Poldi biras hareketli oynayınca hemen fark ediyor
Birde tam hareketli bir forvetimiz olursa o zaman birşeyler değişir

DURSUN İSTİFA!
Gomis okadar da hareketsiz değil ki. Ama ağır olan orta saha varken ilerde topu tuta bilecek isim daha mantıklı olur. Gomis de bu konuda çok üst seviyede.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Son düzenleme:
Sinan çok güçsüz
Hala bizim ilk 11 oyuncumuz olacak seviyede değil.
4-5 ne veriyorlarsa satmak mantıklı

DURSUN İSTİFA!

Sinan santrofor olur ve olmalı. Ceza saha icinde cefresinde çok tehlikeli ama cizgide de bir okadar vasat

Emre akbaba muthis. Bruma 15e satilip Emre akbaba 12ye alinmali.

Sinan santrofor olur ve olmalı. Ceza saha icinde cefresinde çok tehlikeli ama cizgide de bir okadar vasat

Cift forvetle oynarsin o dedigin olur, tek forvetli sistemde Sinan'in takimda yeri yok. Sirti donuk pas alamayan ve rakip defans oyuncular ile ikili mucadelelerde pasif kalan forvet olmaz o durumda.

aslında sende haklısın takım neresinden tutsan elinde kalıyor ama ben Brumada bunu takımın iyi olduğu zamanda yapma potansiyelini görüyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez
O zaman kimsenin tahammülü kalmaz buna. Kimse de sessiz kalmaz.

Ama mevcut durumda Bruma ya bu konu üzerinden yüklenmek doğru değil bence.

Dedigim gibi takım onu bu hale getirdi.

sent via GSC

Gomis okadar da hareketsiz değil ki. Ama ağır olam orta saha varken ilerde topu tuta bilecek isim daha mantıklı olur. Gomis de bu konuda çok üst seviyede.

Renktaş bizim ortasaha(selçuk,tolga) oyunu çok geride kabul ediyorlar ve hareketsizler.
Sneijder ve kanatlar ise ortasahadan bekledikleri desteği alamadıkları için kendi aralarında ve forvet ile sürekli çapraz koşular yapıp,verkaç denemesinde bulunmazsa tıkanıp kalıyoruz ve pozisyon uretemiyoruz

Gomis fizik olarak çok üst düzey ama geriye gelip top alacak yaşta ve hızda değil.

Ha ikitane hayvanı çift yönlü oynayan fransiz siyahi ortasahamiz olsaydı eğer o zaman gomis bu ligde açık ara gol kralı olurdu ama bu selçuk ve tolga varken dursun kimseyi alamayacağı için gomis boş bir yatırım olur.

DURSUN İSTİFA!

Gerçekten şu takımdan Sarbi-Selçuk-Semih yerine adam akıllı 3 adam olsaydı çok farklı yerlerde olurduk

Ulan yeter artık Semih ve Sabri ya. Oynatan zihniyete edeyim. Semih yediğimiz gollerin yarısında başrolde.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semihin kafayla tüm uzaklaştırdığı toplar istinasız rakibe gitti.Ulan hiç bir şey bilmiyorsun taca at topu ayı.

Geri
Üst Alt