16/17 H:33 | Alanyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 29 Mayıs

İY | Alanyaspor 1-3 Galatasaray
Topla oynama: %41-%59
Pas yüzdesi: %88-%88
Toplam şut: 4-11
İsabetli şut: 2-5

Bu bizim defans oyuncuları komple değişmesi gerekir. Ahmeti ve linnedi belki yedek de tutabiliriz ama ilk onbir için ptt seviyesindeler resmen. Semih özelikle inanılmaz geriye gitti gelişiminde.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

benim sinan'in iyi oynamasinin en mutlu etigi sey seneye yasin kadroda olmamasinin ihtimalin yükseltigini. o lesh gitse, bi kazmadan daha kurtulmus oluyoruz

Acaba bu yıl Semih Selçuk Sarbi üçlüsü yediğimiz 37 golun %kaçına doğrudan katkı yaptı ?

En az %50 60 arasıdır

Bu bizim defans oyuncuları komple değişmesi gerekir. Ahmeti ve linnedi belki yedek de tutabiliriz ama ilk onbir için ptt seviyesindeler resmen. Semih özelikle inanılmaz geriye gitti gelişiminde.

orda bruma olmasa yine zamanlama hatasindan alanyali oyuncu tek e tek birakcakti semih reis

Bruma-Sneijder-Sinan üçlüsünün önüne gelecek bir Carlos Bacca ile şu ligi darman duman ederiz hücum anlamında

Sınan iyi hoş da daha kendisini geliştirmesi lazım

Geçen sezonun son maçlarında da coşmuştu

Sonrası malum

DBAtCV1WAAE-SPV

Aynen seni gelecek sezon daha cooook arariz

:D

Sinan dan cok iyi second striker olur bence. Poldi'nin gencligine benziyor biraz.

orda bruma olmasa yine zamanlama hatasindan alanyali oyuncu tek e tek birakcakti semih reis
İnanılmaz kötü maalesef. Eskiden de okadar iyi değildi de nirvanaya ulaşmış resmen. Ptt de daha iyi stoperler gördüm vallahi. Yazık gerçekten de suç sadece onda da bulmuyorum.

36 yasindaki Ibrahim Öztürk'ü getirsek oynatsak en az Semih kadar oynar. Hatta ondan daha iyi oynayacagina eminim.

Alanyaspor'da gördüğü sarı kartla cezalı durumuna düşen Vagner Love, Rizespor maçında forma giyemeyecek.

Geri
Üst Alt