16/17 H:33 | Alanyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 29 Mayıs

Bu sezon kaçıncı artık bu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Suçu hakemde değil yönetimde arayın. Senin yönetimin izin veriyor bunlara.

Podolski malını çıkarmadı gol atsın diye al işte adamın oyun içinde katkısı 0

Dümenden bir penaltı da bize verecek bakın görürsünüz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hakemlere kim fifa korkartı veriyor ? Tff mi fifa mı karar veriyor acaba.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Ulan Semih baban yaşındaki adam seni maymun etti hadi çık bence yabancı sınırı bir olmalı de herif

ya sen ahmet o kadar ruhsuz bi ibnesinki penaltı olmamasına ragmen itiraz etmiyorsun

Son olarak sığır tudor Sneijderle Brumayla ugrasacagın kadar Semih e kesik verseydin gelecegin adına daha iyi olurdu ama dedim ya sen sıgırsın

nerden buluyorlar böyle pısırık ruhsuzları. Adamların dili yok. Hepsini geçtim bu takımda oynayacak kalitede yok.
Ahmet ve semih tam bir komedi gibi. Bu adamları şu takıma layık görenlerin Allah belasını versin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu hakemlere kim fifa korkartı veriyor ? Tff mi fifa mı karar veriyor acaba.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
kim değil, güzel domalıp arkadan girince acıdan kaçmaz isen veriyorlar başka açıklaması yok bu oros.......

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Bizim net penaltimizi vermedi bide şerefsiz

Eee dursun gibi bir başkanın olursa başına her türlü şey gelebilir

Sneijder yerine poldi eren degisikligi daha mantikliydi sanki..ya da josue selcuk

#ReisGelKurtarBizi

resized_6f2a0-2234_tur_picture_20170416_11643526_11643520.jpg

Galatasarayın haklarının bu kadar yenildiği ve yerle bir olduğu başka bir sezon hatırlamıyorum son zamanlarda.

Adamlar göstere göstere veriyor kararları. Ulan niyetli olmasan dümdüz giderdim sana şimdi hakem bozuntusu. Allah belanızı versin diyorum sadece.

sent via GSC

8. oldugumuz sikeli sezonda da cok cok fena dogranmistik. Bu sene hic mac izlemedim nerdeyse o yuzden bilemedim hangisinde daha fazla serefsizlik yaptilar.

8. oldugumuz sikeli sezonda da cok cok fena dogranmistik. Bu sene hic mac izlemedim nerdeyse o yuzden bilemedim hangisinde daha fazla serefsizlik yaptilar.
Aga en az 10 penaltımız verilmedi bu sezon. Çok pis işler dönüyor yine.

Beşiktaşa sattılar şampiyonluğu.

sent via GSC

Geri
Üst Alt