Cenk Demirel
Sarı Üye
- 15 Nisan 2013
- 221
- 1
- 708
Bu sezon kaçıncı artık bu ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir ama hepsi FIFA hakemleri, FIFAnin standartlari bu kadar mi dusuk, yok mu lan bu maclari izleyen FIFA'dan??
Ulan Semih baban yaşındaki adam seni maymun etti hadi çık bence yabancı sınırı bir olmalı de herif
ya sen ahmet o kadar ruhsuz bi ibnesinki penaltı olmamasına ragmen itiraz etmiyorsun
Son olarak sığır tudor Sneijderle Brumayla ugrasacagın kadar Semih e kesik verseydin gelecegin adına daha iyi olurdu ama dedim ya sen sıgırsın
kim değil, güzel domalıp arkadan girince acıdan kaçmaz isen veriyorlar başka açıklaması yok bu oros.......Bu hakemlere kim fifa korkartı veriyor ? Tff mi fifa mı karar veriyor acaba.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Suçu hakemde değil yönetimde arayın. Senin yönetimin izin veriyor bunlara.
Galatasarayın haklarının bu kadar yenildiği ve yerle bir olduğu başka bir sezon hatırlamıyorum son zamanlarda.
Adamlar göstere göstere veriyor kararları. Ulan niyetli olmasan dümdüz giderdim sana şimdi hakem bozuntusu. Allah belanızı versin diyorum sadece.
sent via GSC
Aga en az 10 penaltımız verilmedi bu sezon. Çok pis işler dönüyor yine.8. oldugumuz sikeli sezonda da cok cok fena dogranmistik. Bu sene hic mac izlemedim nerdeyse o yuzden bilemedim hangisinde daha fazla serefsizlik yaptilar.