16/17 H:33 | Alanyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 29 Mayıs

Ulan Semih baban yaşındaki adam seni maymun etti hadi çık bence yabancı sınırı bir olmalı de herif

ya sen ahmet o kadar ruhsuz bi ibnesinki penaltı olmamasına ragmen itiraz etmiyorsun

Son olarak sığır tudor Sneijderle Brumayla ugrasacagın kadar Semih e kesik verseydin gelecegin adına daha iyi olurdu ama dedim ya sen sıgırsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan twitter'da felan tinerciler bize ağlayacaksanız oynamayalım felan diyor ya deliricem sokayım böyle lige.

Ver ver yine pen onun bunun evladı hakem.Takım kötü başkan gerzegın teki.Ama bu hakemlerinde 100 80 ni ..c.Şu maçta bile 2 penaltımızı vermedi net.Alehimize verdiği penaltı ise resmen komedi.

Ayrıca Tudor denen boş herif sneijderi ne halt etmeye çıkarırsın, Josue kaç kere denendi on numarada olmadı birinizde hatalarınızdan ders çıkarın egoist hainler

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sinan değişikliliği doğru fakat sneijderi çıkarması tam bir iş bilmezlik.
Bu tudorla işimiz zor.

edit

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayir ama hepsi FIFA hakemleri, FIFAnin standartlari bu kadar mi dusuk, yok mu lan bu maclari izleyen FIFA'dan??

Selcugu yada Poldi cikarmayip Sneijder i cikarmak nasil bir msntik . Ne beyinsiz bu herif.

Sneijder çok erken çıkarttı çok gereksizdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek: "TFF’ye güveniyorum. Onlarla beraber yürümek zorundayız"

Rodrigues gerizekalısı ne zaman oyuna girse aynı şey oluyor. Orada Bruma'ya çıkarsa 4-1 zaten maç kopucak. Beşiktaş maçında da aynı boku yedi adamları belki şampiyonluktan edecektik. Şu tarz lafları kullanmayı sevmiyorum da böyle adamları kulübe aldırıp komisyon yiyen kim varsa inşallah doğmamış çocuklarından çıkar hepsi.

Hakem ustunde baski kurcak adam yok ki..melo iyi yapiyordu bunu sneijderde fena degil ama eziyor hakemler bizi

Tudor beyinsizininde yaptigi gereksiz degisikliklerle rahat giden macta ustunlugu alanyaya verdigini unutmayalim.

Geri
Üst Alt