16/17 H:33 | Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş | MS | 28 Mayıs

İnanmayacaksın ama tadilat boya vs hepsini yeni yaptım balkonda yapacak iş Yok :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ailenden fanatik Galatasarayli birileri gelecek dersin sizlere bir sureligine, iyi olmaz dersin :)

Talisca 2 ay sakatlıktan ötürü top oynamamasına rağmen 13 gol oldu bugün attıklarıyla birlikte.

Bir şekilde gitmeli :D

beni mi kastediyorsun

bir şey söyleyeceksen alıntı yap tabi yüreğin varsa o kadar

Yok seni kastetmemiştim; lakin sen de bayağı manyak bir herifmişsin. Alıntı yapıp, klavyeden atar yapınca yürekli bir insan mı oluyoruz rtş? LUL

Moderatör tarafında düzenlendi:
Talisca lover kardeşlerimiz nerede yav? Beşiktaş'ta kutlamalara mı katıldılar?

Yok seni kastetmemiştim; lakin sen de bayağı manyak bir herifmişsin. Alıntı yapıp, klavyeden atar yapınca yürekli bir insan mı oluyoruz rtş? LUL

her topicde alıntısız ortaya laf salıp duruyorsun , bi dahakine beni kastedersen direk alıntı yap mesajlarını tek tek aramayalım

sana da çakma hakan delikanlı mı desek acaba

Çeptalk

Yav arkadaş stadı beşiktaşa vermişler ne bekliyordunuz, son dakika golü ile galip gelmelerini mi? Üstelik rakip artık süper lig defterini kapatmış Antep

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yine mi Talisca? Lan adamlar Başakşehire karşı ecel terleri ile 33. haftada şampiyonluğu kopardılar

Ajaxın ezdiği Lyona karşı beşlik olacak iki maçı Lyonun mallığı yüzünden penaltılara taşıdılar.

Kupada sonuç ortada, ne Taliscaymış arkadaş 33. hafta Başakşehire karşı göt korkusundan sonra gelen şampiyonluk dışında ortada hiç bir b.k yok

Bu Ateş üfleyerek sönmez

her topicde alıntısız ortaya laf salıp duruyorsun , bi dahakine beni kastedersen direk alıntı yap mesajlarını tek tek aramayalım

sana da çakma hakan delikanlı mı desek acaba

Çeptalk

Üzerine alınan karşılığını verir. Kendine çakma Aydın olmayı layık gören ben değilim sensin alındığına göre. İstediğini diyebilirsin çok da s*kleyeceğim bir mevzu değil açıkçası.

DA7pvlLUIAI29Zp.jpg:large

Türk futbolunun ve Türk siyasetinin utanç gecelerinden biri.

Geri
Üst Alt