- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
kim hayırdır inşallah
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bilmiyorum ki, ben de sana soruyorum işte.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim hayırdır inşallah
Bu Ateş üfleyerek sönmez
5.5 hafta sonra uefa avrupa ligi 2.ön eleme turu ilk macini oynuyoruz hahaha![]()
knk, sezonun ilk 5-6 haftasından sonra Tolgayı yere göğe sığdıramayanlar bile şuan tolgaya vuruyor dikkat et :asd22:
Neyse ki biz her daim çöp dedik
Sucukcu Recep olabilirBilmiyorum ki, ben de sana soruyorum işte.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Orta saha diye birsey olmadigi icin oraya buraya kosmasi göze hos geldi. Bazi maclarda gercekten de iyi oynadi hakkini verelim ama sonra özüne dönüp mala bagladi![]()
Bizi ilgilendiren kisim neresi burada odul mu verelim mac basligi bura git kendine sinanla gezmeceler diye baslik ac orada naptigini anlat ilgilenen bakar. Millet burda mac yorumu gormeye geliyor dun parkendeydim obur gun maltada bize ne yani napmaya calisiyorsun anlamiyorum ki surekli bir foto atmalat sunu yapiyorum burda kari kesiyorum bakin tavirlari. Biraz ayaklarin yere bassin sana tavsiyem.Parken deydim diyorun , kopenhag ..
bari karar doğru muUlan rize'de atti . mal alanya butun pozisyonlarin icine ettiler penaltidan yediler. Nefret ediyorum su rizeden her mac bize karsi bi taraflarini yirtiyolar.
Zabri'nin bile 1 sezonda iyi oynadığı 3-5 maç sayabiliriz. Bu gerçeği değiştirmiyor![]()
Beni koysunlar ben bile Sabri ve Semih'in içinden geçerim.Fofana sabrinin ıçinden geçiyor