16/17 H:34 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 3 Haziran

semih acayib kötü stoper. nekdar yazsakta, az. ulan adam ortaya pas atacak, 2 metre önünde ellerini sirtinin arkasina almis birakiyor.

knk, sezonun ilk 5-6 haftasından sonra Tolgayı yere göğe sığdıramayanlar bile şuan tolgaya vuruyor dikkat et :asd22:

Neyse ki biz her daim çöp dedik

Orta saha diye birsey olmadigi icin oraya buraya kosmasi göze hos geldi. Bazi maclarda gercekten de iyi oynadi hakkini verelim ama sonra özüne dönüp mala bagladi :D

Açtığım gibi rize attı penaltıdan

Hoaydaaaa Bursaspor düşüyor anlık

Selçuk'la Sneijder sezon bittikten sonra yırtınmaya başladılar vallahi şaka gibi. Bu gerizekalılar önümüzdeki senede bunlarla devam edicek şimdiden geçmiş olsun. Selçuk- Sneijder'le biraz sert olan hiçbir orta sahaya diş geçiremezsin 2 senedir olduğu gibi. Yine bekleri falan bozup orta sahayı aynı tutacaklar. Bizim en büyük sorun orta sahada, ne ofansa destek veriyorlar düzgün ne de defansa.

Orta saha diye birsey olmadigi icin oraya buraya kosmasi göze hos geldi. Bazi maclarda gercekten de iyi oynadi hakkini verelim ama sonra özüne dönüp mala bagladi :D

Zabri'nin bile 1 sezonda iyi oynadığı 3-5 maç sayabiliriz. Bu gerçeği değiştirmiyor :D

hamza hamzaoglu sagolsun bursayi küme düsrecek gibi. cok büyük bir TD

Ulan rize'de atti . mal alanya butun pozisyonlarin icine ettiler penaltidan yediler. Nefret ediyorum su rizeden her mac bize karsi bi taraflarini yirtiyolar.

Parken deydim diyorun , kopenhag ..
Bizi ilgilendiren kisim neresi burada odul mu verelim mac basligi bura git kendine sinanla gezmeceler diye baslik ac orada naptigini anlat ilgilenen bakar. Millet burda mac yorumu gormeye geliyor dun parkendeydim obur gun maltada bize ne yani napmaya calisiyorsun anlamiyorum ki surekli bir foto atmalat sunu yapiyorum burda kari kesiyorum bakin tavirlari. Biraz ayaklarin yere bassin sana tavsiyem.

Zabri'nin bile 1 sezonda iyi oynadığı 3-5 maç sayabiliriz. Bu gerçeği değiştirmiyor :D

Ve bu sigir yilda 2 Milyon € aliyor.

Bunun menajeri bize imza attiginda diyordu 1 sene oynasin her yerden teklfi alirsiniz diye. Hani lan nerede o teklifler diye bir sormak lazim kendisine.

Geri
Üst Alt