16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Yedek oyuncular as oyunculardan her zaman daha hazır konumda olurlar.
Profesyonel sporculara sorabilirsin bunu.
Sabri 3.dakikada sakatlandı çıkmak zorunda kaldı o durumda ne olacak mesela?
Bu adamın 90 dakikalık kondisyonu yok diye oyuna mı almayacaksın?

Sent from my iPhone using Tapatalk
3. Dakikada oyuncu sakatlığı normal bir durum değil ki, o zaman mecbur girecek.

Carole ve Sabri ve bol bol orta yapmalılar ve mümkünse sürekli hücuma destek vermeliler. Eren var ortada adam gibi ortalar atın.

Linnes konusundaki eleştiri haklı forumda. Bu kdar erken ve uzun kesik yemesi eleştiriye açık.

Persie gelsin sino ve de jong ile cosar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

linnes oynayınca bebenin ağzına ............ oynamayınca da dertleniyonuz.

Ben mac icinde oyuncu tercihlerini begenmiyorum. Oyunu okuyamiyor bence. Mesela Brumayi israrla sag kanat oynatiyor ve verim alamiyoruz Bruma sag kanatta oynarken Brumadan. Hatirlarsan gecen mac 2.yari sol kanata gecti ve o zaman cocuk oynamaya basladi. Sinani cok erken kesti hem de Yasin gibi bir kazma ugruna. Linnes 30 dk. kotu oynaid diye 2 mactir rezil oynayan Sabriyi izlemek zorunda kaliyoruz. Ben begenmiyorum hocanin tercihlerini herkesin kendi gorusu tabii
beğenmeyebilirsin de dünya da hiç bi hoca bütün taraftarların hoşuna gidecek ilk 11 ler çıkartamaz, taktik hamleler yapamaz. fatih terim,mancini vs. hiç mi yanlış ilk 11 çıkarmadı hiç mi hata yapmadı sözüm meclisten dışarı 4. maçta adamı linç edenler var. oynattığı futbolu ben de şuan beğenmiyorum ama hamzanın oynattığı futboldan çok da bi eksisini görmüyorum. gelen son 4 hoca içinde kadro dizaynı konusunda en başarılı bulduğum hoca jor oynattığı futbol için zaman vermek lazım şuan ben de beğenmiyorum.

selçugu kesememesini anlarım kolay degil onu kesmek ama sabri denen keneyi nasıl kesemiyor bu adam anlamıs degilim

Dolu mu Arenamiz?

Birazdan evde olacam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Linnesi gectim cavandayi bekledim sabrinin yerine, hala mi oynuyacak düzeyde degil de yedek bekliyor bu adam? selcukunda kaptan bonusu ile oynadigini düsünüyorum artik, bir iki mac daha kötü performans gösterirse kesin yedek kalacak, bence de jong bügün sakat olmasaydi belki onla bile baslardi , ama yasin israrini anlamiyorum hocanin josue ne diye aldik oynatilmiyor bu adam , sinana ne oldu gercekten bukadar kötü performans mi gösteriyor bunlar antremanda?

Geri
Üst Alt