16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Rizespor, kayserispordan daha kötü bir takım mı? Aynı kadro ile daha iyi takım karşısına çıkıyor rriiikeerriing.
Bırakın ya bu işleri.
Kimsenin maçası yemiyor selçuk'u kesmeye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sabri cok mu iyi oynuyorda Linnes kac mactir forma görmüyor; o kadar abartili rezil performans da göstermemisti, Sabri de bildigimiz Sabri

hocaya güveniyorum orasi ayri

Riekerink Bey falan abartıya kaçmıştı millet.
Sahsen ben Umut,Olcan,Tarık,Sabri,Selcuk,Yasin gibi kan emicilerin kökünü kazıdığı icin kendisine saygi duyup sevmistim başarı elde etmemiş bir teknik direktor olmasina ragmen.Eger bu leşler oynayacaksa hala Riekerink bey demenin bir anlamı kalmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyice sapıttınız be arkadaş 70 yaşındaki fosil denizliyi, evlatçı hamzayı bile bukadar çabuk asıp kesmediniz. riekerinki 2 maçta asıp kesenler var biraz düşünerek konuşun.

Yuzde yuz eminim Besiktas macinda Selcukta Sabride oynayacak. De Jong daha 45 dk. oynamadi bizde. Gecin besiktas macina sakliyor falan ayaklarini. Sabride Selcukta Besiktas macinda oynayacak.

Hamsi ve Kanaryalar baş başa pttye :) 3 atmış alanya.

iyice sapıttınız be arkadaş 70 yaşındaki fosil denizliyi, evlatçı hamzayı bile bukadar çabuk asıp kesmediniz. riekerinki 2 maçta asıp kesenler var biraz düşünerek konuşun.
Sen dur 2 maç kazanamazsın ilk önce JOR'u eleştirmeyin diyenler eleştirir

Cavanda yedeklerde ise demekki sakat falan değildir veya sakatsa neden kadroda?
Saçma sapan işler oldu yine

Sinan'ın şanssızlığı yasin'in 2 maçta 2 gol atması istesen de kesemezsin

Bence genel performansa ve yetenege bakmak cok daha onemli. 3 macta 3 gol 3 asist yapan Arda Neymar dondukten sonra yedek bekliyor. Kimsede yahu Arda 3 macta 3 gol 3 asist yapti nasil kesersin diye sormuyor.

Sertlik olarak ikisini toplar 10la çarpar.
Semih mi hemde?
:)

Semih sütoglan'in teki ama unutmamak lazim cok cok formsuz dönemler gecirdi. Iyi kötü bu adam ile CL de ceyrek final gördük yaninda Dany ile.

Ben de yerden yere vuruyorum ama Semih deki tecrübe su an hic bir genc stoperde yok ülkede. Tecrübe konusunda Semih'e ayak uyduracak hatta onu gecen tek bir adam var o da Ömer Toprak. Biz Semihi begenmiyoruz falan da ama bence Besiktas da mesela banko oynar o dandik stoperlerin oldugu yerde.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur Galatasaray taraftarı, Sarı-Kırmızılı futbolcuları takım halinde tribünlere çağırıyor. Tribünlerin hemen ardından çağırdığı ilk isim Sneijder, ikinci isim Selçuk İnan, üçüncü isim Semih, dördüncü isim Bruma

Geri
Üst Alt