- 26 Eylül 2012
- 122.171
- 72.839
- 5.068
De jong cavanda poldi serdar gibi 4 tane 11 oyuncusu daha takıma giremedi
Serdar ilk 11 oyuncusu degil benim gözümde. Ne Balta dan ne de Semih den öyle ahim sahim üstün bir stoper degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De jong cavanda poldi serdar gibi 4 tane 11 oyuncusu daha takıma giremedi
Serdar ilk 11 oyuncusu degil benim gözümde. Ne Balta dan ne de Semih den öyle ahim sahim üstün bir stoper degil.
Sahsen ben Umut,Olcan,Tarık,Sabri,Selcuk,Yasin gibi kan emicilerin kökünü kazıdığı icin kendisine saygi duyup sevmistim başarı elde etmemiş bir teknik direktor olmasina ragmen.Eger bu leşler oynayacaksa hala Riekerink bey demenin bir anlamı kalmazRiekerink Bey falan abartıya kaçmıştı millet.
Linnes nerde formsuz ya? Cocuk 30 dk kötü oynadi diye hemen kesik yedi. Sabri iki mactir 90 dk kötü oynuyor, degisiklik yok.Cavanda sakat, Linnes formsuz, Sinan formsuz, Podolski sakat, Sightorsson sakat iken son derece doğru bir 11.
Sinan'ın şanssızlığı yasin'in 2 maçta 2 gol atması istesen de kesemezsin
Sen dur 2 maç kazanamazsın ilk önce JOR'u eleştirmeyin diyenler eleştiririyice sapıttınız be arkadaş 70 yaşındaki fosil denizliyi, evlatçı hamzayı bile bukadar çabuk asıp kesmediniz. riekerinki 2 maçta asıp kesenler var biraz düşünerek konuşun.
Okadar para verdik bi görelim oynasın 4-5 maç. Bence semih sakatlık yaşamasa sağlam serdardan da baltadanda iyi oyuncuSerdar ilk 11 oyuncusu degil benim gözümde. Ne Balta dan ne de Semih den öyle ahim sahim üstün bir stoper degil.
Sinan'ın şanssızlığı yasin'in 2 maçta 2 gol atması istesen de kesemezsin
Sertlik olarak ikisini toplar 10la çarpar.
Semih mi hemde?
Sent from my iPhone using Tapatalk