16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Sabri- Yasin kanadı müthiş değil mi arkadaşlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

20. dakkada acabildim maci. Sadece top tutuyoruz, baska bisey yaptigimiz yok. Tolga ile Selcuk fazla. Selcuk ciksin, Josue girsin.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Valla durust olacam Senijder ve
Selcuk takimi baltaliyor

orhan hocamızın golden sonra sevinci görülmeye değerdi :005:

Eren, Bruma ve Tolga dışında takım yine yokları oynuyor. Mücadele var lakin oynanan futbolu hiç beğenmedim. Selçuk bu takımı yavaşlatıyor diyorduk bu sefer aynı şeyi Sneijder de yapmaya başladı. Sneijder bu formu ile giderse tribünlerden tepki almaya başlar yakında. Arena'da oynuyoruz rakip Rize ve Sneijder etkili olamıyor öyle mi? Sneijder kalitesinde bir adam için kabul edilebilecek bir şey değil.

Oyuna baktigimizda top bizde, rakipteyken de basiyoruz ama uretimimiz cok dusuk.

Ureetimimuzin dusuk olmasinda selcuk ve sneijderin alelade oyunlarinin payi buyuk malesef.

iyi pas ve pres yapiyoruz ama oyun olarak vasat gordum takimi

yasin ve sabri yerine adam lazim

Selçuk İnan, ilk yarıda 10 ikili mücadelenin 7 tanesini kazanıp 2 top çaldı ve rakip sahada %88 pas yüzdesiyle oynayıp 4 kez çalım attı.

Oyun sistemi bu yapacak bişey yok.Topa hep biz sahip olmalıyız.Bu şekildede olunca yan pas geri pas çok oluyor.İlk yarı itibariyla en kötü yine Selçuk.Bu adam bitmiş artık zorlamaya gerek yok.

Beğendim ben ilk 15 dakikadaki tempoyu ve sonrasındaki kontrollü futbolumuzu.En azından Musleraaa falan demedik,hiç top gelmedi neredeyse,hep top bizdeydi.Bu açıdan çok iyiydi.

Ama takımın el frenlerinden kurtulması gerektiği de bir gerçek.De Jong ve Podolski gelince çok daha iyi oluruz.

Rize'nin de kısıtlı olmasının ve ev sahibi avantajını da unutmamak lazım. Yoksa takım defansı yine bomba.

Cavanda artik Besiktas maci öncesi forma sansi bulmali ki bizimde aklimizdaki soru isaretleri cevap bulsun.

Josue kanat degil diyenler olacak ama bu Yasin'den daha iyi oynar. Daha cok getirin bitireyimci bir oyuncu.

Yasin, Bruma'ya göre bir hayli etkisizdi maca iyi baslamasina ragmen.

Sabri & Yasin out, Cavanda & Josue in.

Csk1hweWcAAMzpQ.jpg

cok kosuyoruz ama pozisyon yok

Bugün ilk defa takim haline iyi pres yapan bir Galatasaray izledim. Ilk yari icin Jan hocam, gecer notu almistir.

Geri
Üst Alt