- 1 Haziran 2015
- 27.758
- 19.296
- 2.148
Bu arada saha zeminini beğenmedim, bazı yerlerde kopan parçalar dikkat çekiyor. Halbuki aşmıştık bu sorunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada her top kayibinin sebebi SABRI.
Yillardir ayni hikaye.
Sneijder'i beğeniyomusun ?Bu takıma Cavanda,De jong mutlaka girmeli.Poldide gelecek.Takımda aksıyan 3 kişi var.Sabri,Selçuk ve Yasin.
Sneijder nerde kötü ya sizin beklentiniz nedir?Ya abi Sneijder acayip kötü ya Selçuk yine kötü orta sahada iyi olan bir tek Tolga var ama pas atacak Sneijder ve Selçuk kötü olunca pozisyon üretemiyoruz Bruma'dan inanılmaz işler yapmasını bekliyoruz.
sneijderin bu haline cidden şaştım kaldım. bi insanın oyun zekası ve tekniği geriler mi bukadar, ciddi anlamda fiziksel bi problemi olması lazım ki aklını oyuna verememesi lazım başka türlü izahı yok.Eren, Bruma ve Tolga dışında takım yine yokları oynuyor. Mücadele var lakin oynanan futbolu hiç beğenmedim. Selçuk bu takımı yavaşlatıyor diyorduk bu sefer aynı şeyi Sneijder de yapmaya başladı. Sneijder bu formu ile giderse tribünlerden tepki almaya başlar yakında. Arena'da oynuyoruz rakip Rize ve Sneijder etkili olamıyor öyle mi? Sneijder kalitesinde bir adam için kabul edilebilecek bir şey değil.
Pres yaptigimizdan pozisyona giremiyoruz, gecelim bu pres isini. Takim haline pres yaparsin, ama sacma sapan 45 dk. rakibe ölümüne basmazsin.