16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Bu arada saha zeminini beğenmedim, bazı yerlerde kopan parçalar dikkat çekiyor. Halbuki aşmıştık bu sorunu.

Selçuk kötünün iyisi bu maç idare ediyo hakkını yememek gerek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takıma Cavanda,De jong mutlaka girmeli.Poldide gelecek.Takımda aksıyan 3 kişi var.Sabri,Selçuk ve Yasin.

Hücumda üretkenlik çok düşük yaw Sneijder'i sola alıp josue-yasin değişikliği falan yapsak belki bi şeyler değişir

Bizden puam almak isteyen takımın kayseri gibi sürekli faul yaparak oynaması lazım. Nede olsa duran topları içeri doldurmak yerine paslaşarak oynuyoruz. Okdar durağan ve statik ki takım pres haricinde gram heyecan yok.

Ereni daha fazla topla bulusturmak lazim,adam türkiyede akillandi,tutulmasi zor hale geldi,eski hocasi babbelin sözleri türkiyede hakaret olarak algilandi ama adamin demek istedigi eren olaganüstü yeteneklere sahip ama tembelligiyle kendini bitiriyor

Eren ve Bruma'ın hakkını vermek lazım. Çok özverili oynuyorlar.

Arkadaşlar,takım umut veriyor,olacak.Bu kadar umutsuzluğa gerek yok.Podolski'den çok şey bekliyorum bu sezon.

Csk2n_6XEAAwx3B.jpg

Ya abi Sneijder acayip kötü ya Selçuk yine kötü orta sahada iyi olan bir tek Tolga var ama pas atacak Sneijder ve Selçuk kötü olunca pozisyon üretemiyoruz Bruma'dan inanılmaz işler yapmasını bekliyoruz.
Sneijder nerde kötü ya sizin beklentiniz nedir?

Adam 1 assist yapti, Bruma'yi 3 kez güzel dikine pasla ataga cikardi. Hep riskli paslar deniyor.

Sacma sapan beklentilere girmesek diyorum keske.

Eren, Bruma ve Tolga dışında takım yine yokları oynuyor. Mücadele var lakin oynanan futbolu hiç beğenmedim. Selçuk bu takımı yavaşlatıyor diyorduk bu sefer aynı şeyi Sneijder de yapmaya başladı. Sneijder bu formu ile giderse tribünlerden tepki almaya başlar yakında. Arena'da oynuyoruz rakip Rize ve Sneijder etkili olamıyor öyle mi? Sneijder kalitesinde bir adam için kabul edilebilecek bir şey değil.
sneijderin bu haline cidden şaştım kaldım. bi insanın oyun zekası ve tekniği geriler mi bukadar, ciddi anlamda fiziksel bi problemi olması lazım ki aklını oyuna verememesi lazım başka türlü izahı yok.

Sneijder bari şut çek felan ya. Noldu bu adama böyle anlam veremiyorum. 9 aydır golü yokmuş

Anlamıyorum ya Linnes şu Sabri'den kötümü oynicak sanki Linnes'i ne çabuk kesti JOR.

yenge geldiginden sanırım wes harika oynuyor attıgı ara topları atacak adamları olmadıgı için şikeciler delleniyor

Arkadaslar yorum yaparken kafamizi kullanalim.

Siz cikin 45 dk ölümüne pres yapin birde topa sahip oldugunda pozisyon üretin. Biraz zorlar.

Ölümüne pres isteyen sizlersiniz, türk taraftarlari.

bek verimliliği aşırı berbat bizde

sabriyi saymıyorum o belli zaten ama Carole çok az katkı veriyor ofansa

Pres yaptigimizdan pozisyona giremiyoruz, gecelim bu pres isini. Takim haline pres yaparsin, ama sacma sapan 45 dk. rakibe ölümüne basmazsin.

Bunun Pres ile alakasi yok, takim oyununda eksiklikler mevcut. Pres sayesinde hem sürekli topun sahibi oluyoruz, hemde kalemizde pozisyon vermiyoruz. Ofansif anlamda tamamen aksayan bir sag kanat var. solu ve merkezi kapatarak, ap acik birakiyor orayi rahatlik ile rize.

Geri
Üst Alt